galerie custom figurek - (cizí) různé figurky

Založil Hacislav, 24.12.2025, 11:56:04

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Hacislav

V některých zemích se dárečky nerozbalují na štědrý den, ale až další den ráno.
Takže tento dárek si rozbalíme až zítra...

Mon beau Sapin, roi des forêts... by Fab joue aux Lego, on Flickr

>:D Ano toto není lego stromeček ale v tento den jsem neodolal použít fotku.  8)

Do teď jsem "spamoval" 6 galeriových vláken, obvykle jedno vlákno 1x za den. (až na včerejší nadílku a sem tam něco mimo  pořadí) to znamená, že když by přibylo ještě 1 vlákno a já dodržoval pořadí (což obvykle dělám) přijde v konkrétní den  konkrétní vlákno...

moje fotky Rajče a Flickr - pinterest

Hacislav

Postupně budu představovat rámec,  který jsem pro tuto galerii vymyslel.
Než to dokončím budu představovat "mimo pořadí" každý den 1 pravidlo rámce.
Dnes to bude "zlaté" pravidlo:

* Kdykoli budete mít chuť poslat sem něco co podle Vás sem patří, tak sem sem s tím.
  (ideál když by jste měli i odkaz na portfolio autora, bylo by to super, kdo bude chtít si pak budeme moci dojít pro nášup)
* Custom

Hacislav

Custom - ve spojení s figurkama se používá často ale každý tím myslí něco jiného.
C
Custom - pure lego = figurka poskládaná z lego komponent. To bude hlavní téma této galerie

Custom - samo domo = modelářské úpravy, barvení a omalovávání. Inspirované třeba fanoušky Warhammera 40K, když poskládají W40K figurku s Lega často neodolají a použijí barvičky nebo jiné modelářské úpravy. Sem tam se tady asi také mihne.

Custom - doplňky nebo 3D tištěné - od alternativních výrobců - Budu se snažit tomu vyhnout, ale může se stát že sem tam něco přehlédnu, nebo když bude použito jen jako došperkování kvalitně postavené zajímavé figurky.

Custom figurky - kompletní nelego figurky. Tak to raději ne. Snad jen při speciálních situacích, jak třeba vánoční stromeček...

---

Lego Warhammer 40k Terminator (Indomitus Pattern) by funnystuffs, on Flickr

wh40k Space Marine - v1.01 by Jerac, on Flickr

Lego Roboute Guilliman by funnystuffs, on Flickr