LEGOKOUT U VÍTKA

Založil behalekvit, 16.04.2015, 19:26:24

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

behalekvit

Ahoj koLEGOvé,

nemám se s čím moc pochlubit. Stavím průměrně, mám nic moc nápady a všeobecně na lego málo času a peněz. Na fóru většinou jen obdivuji zdejší experty a sem tam navštívím nějakou výstavu.

Ale jednu věc bych vám chtěl ukázat a tajně doufám, že mi ji budete alespoň trochu závidět.

Vyrobil jsem si vlastnoručně, za velké asistence manželky, legokoutek.  Podotýkám, že přímo v podkrovním obýváku, ale o ten tu teď nejde. Součástí onoho koutku, se kterou se chci chlubit  :P, je... koukni na fotky.  >:D

matka

Povedlo se, závidím...Bezva koutek.
Paní na Žlutém hradě

Vasyk

Mohu poprosit o bližší info těch šuplíků ? Co, kde, za kolik atd., díky.

behalekvit

Citace od: Vasyk kdy 16.04.2015, 20:17:02
Mohu poprosit o bližší info těch šuplíků ? Co, kde, za kolik atd., díky.

Šuplíčky jsou starší než já. Byly určeny k likvidaci, tak mi je jeden člověk vynosil z jedné fabriky. Sám bych jich potřeboval více, mají dobrý rozměr. Jsou tak akorát hluboké, akorát široké na dlaň. Navíc nevypadnou jen tak při vysunutí. A provedení je pevné a přesné, dají se pohodlně skládat.

Na prodej jsem je viděl kdysi na www.ges.cz, ale teď je na stránkách už nevidím.
Tuším, že stály něco kolem 300Kč/10ks. Ale nevím, jestli to už není druhovýroba jiné kvality.

EDIT: Šuplíčky tady: http://www.ges.cz/cz/elektronicke-soucastky/krabice-skrinky/plastove-skrinky-se-suplicky/SANW.html