(vlastní) Doupě želváků

Založil tomas., 10.05.2014, 21:26:29

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

tomas.

...že by Oroku Saki s klanem Foot vyčmuchal tajnou základnu želváků??!  ;D

víc fotek

Thrawn

History is on the move, Captain. Those who cannot keep up will be left behind, to watch from a distance. And those who stand in our way will not watch at all.

Kuba

To je hodně dobré. Jsem si úplně vzpomněl na svá mladá léta, kdy jsem netrpělivě u televize čekal na další díl želv.

Za tohle palec na horu  ;)

Bude to i na Lipně?

P4tr1cius

Veľké pozitívum, že sa tu konečne objavil MOC s Ninja korytnačkami. Ako písal predchádzajúci príspevok, človeka to vráti spať k seriálovým spomienkam. MOC je zaujímavý. Páči sa mi "skejťácka" rampa, aj to ako si ju "ozdobil".

(za určité mínus ale považujem, že si tento MOC urobil zbytočne veľký. Pretože sa tam úplne strácajú figovia. Napr. stena mohla byť kľudne o 1/3 nižšia, taktiež aj rampa) Čo je ale škoda, pretože téma aj prevedenie je veľmi podarené.

matka

Želvácký doupě je super! Líbí se mi téma i stavba. Trochu mi vadí nohy od rampy ve vzduchu. Je fuk, že přesahují  velikost baseplate, ale chtělo tam přesáhnout i podklad, stavba nemusí být nutně pravidelná. Ale to je jen můj názor, celkově je to moc pěkný.
Paní na Žlutém hradě

tomas.

Díky moc za reakce, jsem rád, že se (až na pár věcí) líbí...  :)

Citace od: Jukuruku-Kuba kdy 11.05.2014, 08:32:41
Bude to i na Lipně?
Bude.

Citace od: P4tr1cius kdy 11.05.2014, 09:07:50
Páči sa mi "skejťácka" rampa, aj to ako si ju "ozdobil".

(za určité mínus ale považujem, že si tento MOC urobil zbytočne veľký. Pretože sa tam úplne strácajú figovia. Napr. stena mohla byť kľudne o 1/3 nižšia, taktiež aj rampa) Čo je ale škoda, pretože téma aj prevedenie je veľmi podarené.
No ta rampa je ze setu 6738 Skateboard Challenge, to jsem nezdobil já. Ohledně velikosti rampy - taky jsem přemýšlel, jestli jí udělat menší, ale nakonec jsem dal želvákům víc prostoru na blbnutí. U-ramp je víc typů, kluci prostě maj´ tu větší.  ;)
Co se týče velikosti stavby, no něco na tom, co píšeš, je... Mně zase přišlo dobrý, že to je prostorný, že to nezakrývá ta silnice...

Citace od: matka kdy 11.05.2014, 13:19:24
Trochu mi vadí nohy od rampy ve vzduchu. Je fuk, že přesahují  velikost baseplate, ale chtělo tam přesáhnout i podklad, stavba nemusí být nutně pravidelná.
Ty nohy od rampy - pozastavil jsem se nad tim, když jsem to připravoval na focení. Nakonec jsem to už nechal, jak to bylo. Na Lipno to ale upravim (pod ty dvě ve vzduchu dám tile).

tomas.

Cestou z Lipna mě napadlo udělat větší dílnu pro kutila Donnieho, tak jsem jí po rozebrání doupěte postavil a až teď jsem se dostal k nafocení toho křoví pro pár strojů z továrních setů...

víc fotek