Lego obchod Kosice

Založil Oli, 03.03.2006, 16:46:06

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Oli

Hladam Lego obchod najlepsie nachadajuci sa v Kosiciach,v ktorom dostat nove sety a doplnky za dobru cenu.Moze byt aj nejaky dobry online Lego obchod,pisat my mozte aj na ICQ:229-712-408.                              P.S-Taktiez hladam niekoho kto predava alebo vie zohnat figurky Star Wars(snowtrooper,droid,jedi .  . .)alebo Ufo figurky. :)                                 

Rudy

Pozri si stránku www.legacik.sk .  Je to obchod s LEGO-m priamo v Košiciach. Keď hľadáš niečo, čo nemajú v ponuke, tak im napíš email.
Vždy sa ozvú a povedia ti, či  to vedia zohnať a čo by to stálo. Potom je tu ešte jeden obchod, viď stránku www.mravenisko.sk . A to je asi tak všetko. Na Slovensku je jednoducho všetkého málo. A či chceš alebo nie, aj tak ťa raz cesta do Rakúska neminie.  ;D ;D ;D

Oli

Diki Rudy v Legaciku v Kosiciach som bol ale tam sa im to len pomaly rozbieha,a mravenisko to je myslim online obchod. :)

Rudy

Iné obchody  u nás ani nepoznám. Podľa mňa ti už ostáva iba to zahraničie. Ja napríklad chodím na nákupy do Rakúska. Vychádza mi to maximálne 2 krát za rok. Vtedy si nakúpim čo treba. Keď  porovnám ceny medzi SR a Rakúskom, lacnejšie ťa vyjde nákup v Rakúsku. Ferrari Enzo  http://guide.lugnet.com/set/8653 u nás stojí bez jednej koruny 5.000,- Sk a tam 99,99 Eura.  Technik žeriav XXL  http://guide.lugnet.com/set/8421 mi v jednom nemenovanom LEGO obchode vedia zabezpečiť za 6.200,- Sk. Tam je bežná cena 119,99 Euro.

Len ako som už hore spomínal, cestujem tam 2 krát za rok a najbližšiu cestu mám až v máji a na ten XXL si už dlho brúsim zuby. A kedže som nedočkavý, tak som si pre istotu obehol tu nejaké obchody. Keby je ten rozdiel v cene menší, tak to kúpim tu. Lenže teraz by som musel rozmýšľať, či kúpim Technik žeriav XXL alebo zaplatím leasing na Fabiu.  ::)

Ale keď kupuješ veľké sety, tak sa ti tam oplatí isť aj kvoli jednej veci. Všetko je to na tvojom zvážení a tvojej peňaženke.  U nás v SR nenájdeš poriadnu LEGO predajňu s primeranými cenami. ( Opravte ma, ak sa mýlim )

Samozrejme že nerátam iné možnosti zaobstarania LEGA ako sú  eBay, nákup v ČR a atď. Možnože tam ťa to výjde ešte lacnejšie, ale ja túto možnosť nevyužívam. Zatiaľ. V tom by ti ale vedeli poradiť iný.


Raistlin M

Ona je ještě jedna možnost. Určitě se lze dohodnout s někým v ČR a ten Ti to může poslat. Takže pro Tebe nejsou "zavřené" ani obchody v ČR. ;)

Llevelyn

Jde i transfer ke slovenské spojce v Čechách... >:D..takhle, jenže opačným směrem, to pácháme při nákupu z/na Slovensko. ;D ;D

Všude žijí lidé, praštění Legem. ;)
Prodej DUPLA a LEGA http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=9365
Dobří holubi se vracejí :-))