10241- Maersk Line Triple E

Založil Hardegon, 23.10.2014, 14:33:59

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Hardegon

Maersk Line Triple E se mi vždycky hrozně líbila. Až nyní jsem se ale rozhoupal a koupil. Cena 3499,- na LEGO shopu za 1518 dílů mě neurazilo. Navíc je to spousta zajímavých dílů, které rozhodně využiju. Plus jsem k objednávce dostal zdarma setík vánoční dílničky, takže moc pěkný nákup  :)

BL inventář

LEGO Video s autorem

Hardegon

Z krabice vysypete porměrně slušnou várku kostek převážně základních, ale v moc pěkných barvách. I návod a nálepky jsou hezky v kartonu, takže bez poškození.

Stavba je v celku jednoduchá. Velikost mě docela mile překvapila. Jako celek to ale drží hezky celistvě pohromadě. Zdatnější stavitele možná bude trochu nudit opakování stejných věcí (třeba stavba kontejnerů), ale výsledek je opravdu krásný na pohled. Nálepky normálně nedávam, ale tady jsem si to neodpustil. Prostě to logo Maersk tam někde být musí.

Pro mě rozhodně moc pěkný promakaný setík, který nemá kdoví jaké technické unikáty, ale udělat si trochu větší radost z Creator Expert serie s touto lodí rozhodně jde. Pes žije.

Thrawn

Gratuluji k tomuto neskutečně nádhernému setu. :)
History is on the move, Captain. Those who cannot keep up will be left behind, to watch from a distance. And those who stand in our way will not watch at all.

mozkit