(Vlastní) Věž Arkhasch

Založil Ryxe, 04.11.2014, 20:43:19

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Ryxe

Představuji Vám zatím nedodělanou skřetí věž, kterou mám rozdělanou už od června. Dlouho jen tak stála na skříni a prášilo se na ní.  Chtěl jsem jí už rozbrickovat, ale napadlo mě, že by se dala použít pro nějakou akci kostek, tak jsem jí o víkendu osprchoval a budu jí dodělávat.
Věž samotná je už téměř hotová, zbývá jen dodělat pár detailů a dokončit "korunu" na vrcholu. Co chybí úplně je přístup ke dveřím, ketré jsou dost vysoko nad zemí a zatím přemýšlím, jak to vyřešit (Kdyby jste měli nějaký nápad, sem s ním ;) ). A samozřejmě zbývá ještě doladit terén.
Posádku budou tvořit s největší pravděpodobností skřeti z LOTRa a možná budou i nějací mučení elfové ;D

blackjoe

Parádní věž, ta rozhodně zaslouží vystavit. Přístup ke dveřím bych volil po lanovém mostě a nejlépe z rukou z kostlivců.

Daniel

Jako přístup bych navrhoval most, nebo schody, jako u jiné skřetí věže ;)
http://www.kostky.org/forum/index.php?topic=42166.0

Ryxe

Ta věž byla parádní a nepopírám, že mě trochu inspirovala ;).  Původně to měl být takový trénink mordorské architektury ( Chtěl jsem pro příští Lipno stavět Barad-Dur). Ještě mě napadlo přistavit schodišťovou věž a spojit je můstkem, ale uvidím...

Hardegon

Architetura mordoru je tam vidět. Jestli to nakonec promakáš, jak je u tebe zvykem, bude to suprová věc.

Ryxe

Věž je konečně hotová. Nakonec změnila obyvatele a stala se tak baštou nemrtvých. Přístup ke vchodu jsem nakonec vyřešil točitým schodištěm.

Věž Arkhasch, sídlo mocného nekromancera Nageasche, se tyčí na vysoké skále uprostřed pustiny. Země zde už dávno zemřela a jen šílenec se do těchto končin vydá. Před dávnými časy zde zbyla vesnicice, věž sloužila strážím, pro výhled do širého okolí a v případě obléhání vesnice i jako poslední útočiště pro ubohé vesničany. Jednoho dne však v zemi propukl mor, vyčarovaný kultem lichů. Pro ty ubožáky z vesnice nebyla záchrana a tak nakonec všichni této kruté nákaze podlehli. A pak přišel on- NAGEASCH, mocný nekromant, který z mrtvých těl, které se válely všude kolem začal tvořit armádu svých sluhů. Usadil se ve věži, kde prováděl své temné rituály. Dnes po vesnici nezbyla ani stopa, snad jen na hřbitov, který slouží co tábor pro nemrtvé otroky Nageaschovy...

Zatím pár fotek. Víc dám zítra na flickr.
Snad se stavbička bude líbit... ;)