(cudzie) Motorizovane AT-TE

Založil STARHAWK, 03.11.2013, 10:08:03

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

STARHAWK

z HothBricks prebrany odkaz, ktory davam do pozornosti

http://www.youtube.com/watch?v=2dqRElVaxQ4

AT-TE sa mi nijak moc extra nepaci aj ked tu starsiu verziu mam (ste nikdy nepostavil, len vybral figy a uz aj par suciastok) ale tato verzia ukaze ten stroj v ovela krajsom svetle.
Ten pohyb je ovela lepsi ako pri AT-AT ktore bolo oficialne motorizovane vydane (aj to mam a este som ho nepostavil :) )

Uz mi k tomu chybaju iba instrukcie ako to postavit a siel by so do toho.

branio

Tak toto je výborne spracované... Normálne sa mi tá uprava páči. Predpokladám, že by TLC toto kludne mohlo vydať, s menším service packom na motorizáciu by zarobili :D

Teddy11

Vypadá to fakt skvěle, s AT-TE a pár droidy bych si hrál hodiny :D...

Foton

Pěkná práce. Dost by mě zajímala konstrukce pohhonu a zatáčení, neboť v brzké době hodlám něco podobného stavět (jen na 4 nohy).
Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody.

holub

Dost dobré,už někdo zjistil nějaký web kde je popsána konstrukce ? To vypadá,že jsou klasicky lichoběžníky za těma nohama z technic lift armů.Na konci videa je pěkně vidět že jdou 3 + 3 nohy na střídačku,na tolika nohách už to drží perfektně stabilitu,ještě jak jsou vyklopené do šířky tak to pěkně vypadá.Na čtyřech dlouhých u AT-AT to prostě tak nevypadá.

mesje

vyzera to uplne super, plynule a realisticke... mohol by uvolnit navod...

Foton

Parádní MOC, líbí se mi plynulost pohybu.
Konstrukce podobná něčemu, nad čím už dlouhou dobu bádám, akorát já to potřebuji ustabilizovat na 4 nohách.
Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody.