(Vlastní) Útěk před Černým jezdcem

Založil Mr. Cube, 01.11.2014, 22:38:25

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Mr. Cube

Zdravím všechny kostkaře. Jelikož byl termín EB středozemního contestu prodloužen, tak jsem udělal další MOC, zamýšlený jako LEGO set. Jedná se o reprezentaci scény, kdy se Arwen snaží dopravit zraněného Froda do Roklinky a cestou jí pronásledují Černí jezdci (samozřejmě to je zredukováno v rámci setu). Jednalo by se tak o set, ve kterém by bylo možné kromě setu Attack on Weathertop získat další Prstenový přízrak a Arwen v jiném provedení, než v setu z Roklinky.

- set se skládá ze dvou oddělených částí, spojeních technic piny
- obsahuje herní prvky: padající strom, rozvodněnou řeku

Zichi

Mr. Cube

milanv

Díky za nové fotky, konečně jsem to pochopil :)
Moc pěkný set. Opravdu se ti daří stavět "prodejně" (zajímavě, jednoduše a hratelně) - aspoň podle mého názoru.

Jen pokud ty fotky dáváš do soutěže, tak doporučuju ještě vygumovat ten bílý flek na pozadí na poslední fotce. Strašně pálí do očí. Jinak fotky super, krásně pochopitelné a lákavé a přitom decentní.
Pán na Žlutém hradě

Mr. Cube

Díky za hodnocení i připomínku. Jinak v té soutěži je nakonec konkurence poměrně veliká. Kdyby se soutěže zúčastnili jen určití uživatelé, tak bych možná šanci měl, ale je tam několik jedinců, kteří laťku nastavili dost vysoko:) Ale jak se říká, není hlavní vyhrát, ale zúčastnit se. Konkrétně u tohoto fiktivního setu jsem si vyzkoušel, jaké to je během jednoho a půl dne vymyslet, postavit a odprezentovat takový set, a bylo to zábavné. Navíc v té soutěži člověk uvidí spoustu úžasných věcí od ostatních soutěžících.

blackjoe

Hezky ztvárněná scéna , tento setík bych si s radostí pořídil. Vítku mám jen k vodě, která mi připadá tak nějak plastická a statická.
Použil bych něco podobného http://www.kostky.org/forum/index.php?topic=44726.0

Mr. Cube

Díky za odezvu. Takovou vodu jsem bohužel asi nemohl použít - daná kategorie v soutěži je popsána tak, že to má vypadat jako set, který by mohl být opravdu vydán. Takže různé techniky ztvárnění vody, uplatňované v MOCech, se moc použít nedají.

peter

Jako MOC to vypadá pěkně. Když se na to ale podívám očima, abych si to představil jako set, tak si myslím, že to je až moc přeplácané. Myslím si, že oproti reálnému setu zde máš ještě spousty dílků navíc a některá místa jsou řešena zbytečně složitě a příliš detailně.
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Mr. Cube

Díky za další názor. Vycházel jsem z ostatních LotR/Hobbit setů, ale je fakt, že nějaké osekání by to ještě sneslo.

arnold

Mně se to líbí,tak jak to je.Fotky jsou jak z katalogu  ;) (až na tu poslední fotku...jak již napsal Milanv...ten flek se tam moc nehodí,kdyby ten zdroj světla svítil jen na stavbu,tak by to vypadalo asi líp  ;) )

Mr. Cube

Díky.  :)
Jinak k té poslední fotce - zdrojem světla bylo dopolední slunce, já jsem rád, že ty fotky vyšly ještě takhle dobře. Je pravda, že to bije do očí, zkoušel jsem s tím něco udělat, ale výsledek nevypadal dobře (lépe, než flek), tak jsem to tak nechal.

arnold

Kvalitní nafocení dělá hodně...někdy stavby, které ve skutečnosti vypadají hezky,může nedobrá fotka "kvalitu" snížit a naopak.
Jinak tvé fotoprezentace vypadají všechny moc hezky.Tohle je fakt jen maličká moucha.
Já se teď s focením budu také potýkat,tak doufám,že se alespoň příblížím k tvé kvalitě  ;)