LEGOVIKEND - Stupava - 29.-30.3.2014

Založil danny01, 30.03.2014, 12:16:27

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

danny01

...v podstate uz len informacne. Tento vikend je repete vystavy zpred dvoch rokov. Vystavujeme dvaja.
Ak je niekto z okolia BA, pozyvam do Stupavy na vystavu:
Danny

branio

Danny, Danny, si robíš prdel, takto neskoro to sem dávať, skoro po funuse... No idem pomaly obliekať deti a hybaj štartovať auto. Snáď to tam nájdem.

---
Edit:

Našiel som!
Pekná víkendovka, naozaj sa mi to tam páčilo (a kopcu prítomných detí tiež). Moje sa tam celkom vyhrali, ja som si aspoň pokecal s Dannym. Paráda.

danny01

Výstava sa podarila. Odhad návštevnosti 400 až 700ľudí. Viacerí prišli oba dni.

Výstava bola plánovaná takpovediac zo dňa na deň.

Výstava bola kooperáciou medzi mnou (Danny01-kostky) a Michalom (misoku-tatralug).

dvaja ľudia, dve fóra, dva dni...  >:D

Fotky a pár videí (z kupé idúceho vlaku):
https://plus.google.com/photos/108252483947119715236/albums/5996663253280187633
Danny

papluh

Nabudúce ak budete chciet nejaký monorail alebo 8880 či dve do technic zbierky, treba dať vedieť predom. ;)

Michal Budinský

Suhlasím s papluhom ,keby sa to vedelo skôr mohla by tam byť i Michalská brána odo mňa ale bez vytríny to nešlo  :(
Deti neustrážiš  :D

danny01

Citace od: papluh kdy 30.03.2014, 22:56:00
Nabudúce ak budete chciet nejaký monorail alebo 8880 či dve do technic zbierky, treba dať vedieť predom. ;)
Vdaka, ale nebolo uz miesto. Monorail mam aj ja (2x+2x sadu kolaji), 8880 taktiez.  ;D
Pod stolom zostala policajna stanica, 2x hasici. Servis som odviezol spolu s banou. A raketove sety, letiska zostali doma bez snahy umiestnenia. Michalove mesto je proste impozantne a na dany priestor staci.

Citace od: Michal Budinský kdy 30.03.2014, 23:51:13
Suhlasím s papluhom ,keby sa to vedelo skôr mohla by tam byť i Michalská brána odo mňa ale bez vytríny to nešlo  :(
Deti neustrážiš  :D

Vitriny neboli, nemame k dispozici, teda zatial.
Akcia bola zamerana na deti, aby prisli, pozreli mesto a sami nieco postavili, co sa podarilo.
Danny