Výstava LEGO kostiček v OC Park Hostivař

Založil martinlx, 18.04.2014, 10:55:28

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

martinlx

http://www.parkhostivar.cz/akce
V Praze je na to spousta reklam, mám to za rohem, tak jsem se tam zastavil (bez toho abych si přečetl co je na odkazu výše).
Na první pohled nikde nic, po dotazu na infocentru a výletu do podzemí a pak o patro výše jsem TO našel (viz odkaz výše):
Sochy tygřice, žirafy, bernardýna a velblouda naleznete v 1. podzemním podlaží u pošty. Sochy medvědice, želvy, krokodýla a dinosaurů spolu dětským koutkem a microshow naleznete v 1 nadzemním podlaží u CasoClub.
Přijde mi to jako 100% zneužití značky k nalákání do OC, ale možná když se dobře zaplatí tak LEGO povolí cokoli.  ::)

Ondrej

Ač to mám kousek tak ani neuvažuji o návštěvě této výstavy. V OC v Hostivaři byla nedávno velká výstava velorexů, taky inzerce všude a ve finále tam byly tři kusy. Tahle výstava není rozhodně určená pro AFOLy, je to něco ve stylu výstavy v OC Harfa, kde bylo alespoň něco k vidění. Lepší výstavy v obchodních domech mohly být jiné, Peter tady nabízel spolupráci, ale vzhledem ke skoro nulové odezvě bylo zrušeno. Pak se člověk nesmí divit, že pod "výstavou Lega" se skrývá 9 modelů, které mohou být sice pěkný, ale výstavou bych je nenazýval.

MÍLA