Identifikace figa

Založil Erunamo, 10.02.2014, 10:11:46

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Erunamo

Zdravím,
při včerejší cestě Pendolinem jsem na zemi našel tohohle figa. Předpokládám, že patří do Castles, ale nedaří se mi ho identifikovat. Zvláštní je, že má dvojitě natisknutý obličej (sráží to jeho hodnotu?). Mohli by jste mi poradit co je to za figa, v kterých setech byl, jak je to s jeho četností a podobně? V oblasti figů se neorientuji.
Díky
Od roku 2007 úspěšně léčen ze závislosti na kostičkách. Bohužel v lednu 2014 se nemoc opět naplno projevila.

Mr. Cube

Je to "netopýří pán", patří do Castle - Fright Knights.

http://brickset.com/sets/theme-Castle/subtheme-Fright-Knights

Ale ten obličej je fakt divný. Chyba potištění zřejmě.

šipka

Erunamo

Tak to bylo rychlé. Díky mnohokrát za objasnění. Škoda, že mu chybí ten meč a plášť.
Od roku 2007 úspěšně léčen ze závislosti na kostičkách. Bohužel v lednu 2014 se nemoc opět naplno projevila.

Kuba

Citace od: Erunamo kdy 10.02.2014, 10:11:46
Zvláštní je, že má dvojitě natisknutý obličej (sráží to jeho hodnotu?).

Pokud je to chyba z výroby, tak napopak myslím, že by mohla být hodnota trochu vyšší. Jednalo by se přece o jedinečný kus  >:D

Otázkou ale je, kdo by o takovýto jedinečný kus měl vlastně zájem?  ;)

danyboy

Citace od: Jukuruku-Kuba kdy 10.02.2014, 11:45:51
Citace od: Erunamo kdy 10.02.2014, 10:11:46
Zvláštní je, že má dvojitě natisknutý obličej (sráží to jeho hodnotu?).

Pokud je to chyba z výroby, tak napopak myslím, že by mohla být hodnota trochu vyšší. Jednalo by se přece o jedinečný kus  >:D

Otázkou ale je, kdo by o takovýto jedinečný kus měl vlastně zájem?  ;)

Chyba ve výrobě,  na tohle se v LEGU nehraje. ;)

Villa Legina

Citace od: Jukuruku-Kuba kdy 10.02.2014, 11:45:51
Pri takejto chybe z výroby, vyššia hodnota podľa mňa nehrozí  :) Raz sa mi napr. stalo, že som kúpila minifigovské torzo s potlačou posunutou do strany, ani ma nenapadlo pozerať na to ako na unikát, reklamovala som to  :)

Podľa mňa vyššiu hodnotu by mohli mať len dieliky, pokiaľ by sa stala vo výrobe taká chyba, že by boli vyrobené vo farbe, ktorá sa pri danom dieliku nevyrába...to ma napadá ako príklad. Na ostatné ako krivá potlač, či dvojitá potlač, pokrivené, zdeformované dieliky od výroby, na to sa vždy bude hľadieť ako na chybu, nedostatok.