(Vlastní) Stredoveký turnaj CCC XI

Založil Izmael10, 31.12.2013, 21:51:29

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Izmael10

Na poslednú chvíľu som dostaval MOC pre celosvetovú staviteľskú súťaž Colossal Castle Contest XI. Do kategórie Court Entertainment.

Rytiersky turnaj je stredoveká hra – súťaž, kde sa medzi sebou stretávali rytieri, šľachta, niekedy aj panovníci. V turnaji má väčšinou každý účastník rovnaké vybavenie (najčastejšie ťažké brnenie, drevenú kopiju a štít), na ktorom má vyobrazený svoj erb.
Napriek všetkým bezpečnostným opatreniam zostali turnaje nebezpečné. Stále dochádzalo k zraneniam, niekedy aj smrteľným. Tomu sa v situácii, kedy se dvaja muži proti sebe rozbehli na koňoch v plnej rýchlosti, nedalo vyhnúť. Naviac mohol nejaký rytier zneužiť turnaj k tomu, aby zlikvidoval konkurenciu a vyzeralo to ako nehoda.

Flicr: http://www.flickr.com/photos/87926504@N03/sets/72157639245842274/

germik

Turnaj jako takový pěkný. (jen bych možná použil pár hnědých tiles na zahlazení zábradlí tribuny) Jediný co mě trochu praštilo do očí jsou ty hradby s věží - hlavně spodek té dřevěné nástavby - já bych ji udělal celou "dřevěnou"(hnědou) - ta šedá tam je prostě taková divná, možná i díry v cimbuří pro střílny jsou dost veliké. ;) Jinak přeji hodně štěstí a dobré umístění. :)
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

Hardegon

Sám jsem se chtěl zúčastnit, ale prostě jsem nestíhal (stejně jako loni). Tak jsem rád, že tam je aspoň někdo z Kostek. Hodně úspěchů přeji.

Izmael10


arnold

Citace od: Izmael10 kdy 31.12.2013, 21:51:29
Na poslednú chvíľu som dostaval MOC pre celosvetovú staviteľskú súťaž Colossal Castle Contest XI. Do kategórie Court Entertainment.



Držím ti palce chlape  ;)

Aki

Střílny mi přijdou v pohodě, zevnitř široké a z venčí úzké (tedy jestli dobře vidím čipsy ;)), ale s těmi krakorci na věži musím dát Germíkovi za pravdu. Škoda, že jsi to nevyřešil nějak jinak, případně to bednění nevylepšil nějakou podpěrou nebo tak.
Ještě mám připomínku k střeše tribuny - šindele by měly být směřované dolů, aby voda stekla a ne do strany.

Ale celkově mi to přijde milé a fajn. Držím palce v umístění.

Mr. Cube


danyboy