Kniha Kostky.org na Lipně 2014 - focení exponátů

Založil milanv, 28.05.2014, 21:55:48

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

milanv

Jsem domluvený s Pekim, že vyrobíme (foto)knihu o letošní lipenské výstavě.  Během stavěcího víkendu budu fotit jednotlivé exponáty, později k tomu přidáme i texty a necháme vyrobit jako fotoknihu.
Proto vás žádám o spolupráci na místě. Jako základ seznamu exponátů beru vlákno s popisky. Kdo budete mít něco navíc, řekněte mi nebo mě k tomu dílu rovnou doveďte :)

Tady v tom vlákně se samozřejmě můžete na cokoliv ptát, ale hlavně tu později bude ukázka z knihy a bude tu možnost si knihu objednat.

Těším se, že to bude pěkná památka na krásnou výstavu!
Pán na Žlutém hradě

Thrawn

History is on the move, Captain. Those who cannot keep up will be left behind, to watch from a distance. And those who stand in our way will not watch at all.

Hardegon

Super super. Bude i focení stavitelů? Bylo by to možná zajímavé, mít to i jako památku na ty lidi kolem, se kterýma se člověk setkává jen velmi zřídka  :)

A co i nějaké video? Jednou jsem viděl video z americké výstavy, kde hovořil nannan a prošel celou výstavu (lákal aniž by ukázal všechno). Mělo to zase jinou atmosféru, když člověk viděl MOCi se hýbat a okolo nich vidět ten "cvrkot".

milanv

Citace od: Hardegon kdy 28.05.2014, 22:22:51
Super super. Bude i focení stavitelů?

Focení stavitelů bude dokonce několikero: společná fotka stavitelů a pro každého stavitele se budeme snažit vymyslet, jak ho vyfotit s jeho dílem.

Video neplánujeme v první vlně - do knihy se nehodí :) - ale později bychom chtěli některé exponáty i natočit: vlaky, kuličkodráhu... a dát je k dispozici v elektronické podobě.
Pán na Žlutém hradě

Hacislav

Jsem rád, že můžu taky přispět k tomu dílu. Budu druhým fotografem, který na tom bude pracovat.

Určitě vznikne celá řada materiálu, která se nakonec do knihy nevejde, ale která bude stát za to nějak zveřejnit.
moje fotky Rajče a Flickr - pinterest

Chairudo

Citace od: milanv kdy 28.05.2014, 23:11:31
Focení stavitelů bude dokonce několikero: společná fotka stavitelů a pro každého stavitele se budeme snažit vymyslet, jak ho vyfotit s jeho dílem.

já si do svého stoupnu ;D loni jsem nemohl kvůli vratkému stolu, ale letos to bude pohoda :)
YouTube LEGO videa, Fotky z výstav na Flickr

peki

#6
Fotky (mohou být pochopitelně i vlastní) budou potřeba i pro soutěž o 10 nejleších nezakázkových MOC.