(vlastní) pevnost

Založil šipka, 17.02.2014, 17:48:46

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

šipka

pro pirátské diorama. Zatím prac. fotky.(omlouvám kvalitu) Budou úpravy.  Přesáhl jsem zatím oproti nákresu o jednu baseplate 16x32 a v nejdelší části to je u výběžku o 32x32 +16x32 + molo.

DarkDrago

Tak tomuhle se říká skalisko. Co máš ještě v plánu dodělat do pevnosti?
Dračí páni s mocí ohně...

frantoka

Kokso parádka, krása.  :o

Kuba

Ta skála musela dát práce, máš to moc pěkné.

danyboy

Až mi oči vypadly z důlku.  :o
Další TOPka? ;)

matka

Je to vážně bomba. Moc se mi líbí skála, je fakt vymakaná a super je i kombinace dvou šedých. Pevnost jak má být.
Paní na Žlutém hradě

arnold

Super,ta skála je parádně propracovaná  :o Snad se mi někdy povede postavit taky něco takového  :)

Luky1987

Já bych ještě na skály doplnil cheese slopes ;)
Jinak skála opravdu masivní, na živo to musí působit ještě lépe.

šipka

Díky,bude dodělána hlavní budova a předělávky menších+ detaily ze života.

Ohledně slopes, pokud myslíš toto:
http://www.bricklink.com/catalogItemIn.asp?P=54200&in=S&viewSum=Y 

tak to použít bohužel nemohu, protože je to vše v old grey a dark grey a míchat tam LBG mi přijde že už by to bylo moc barevný.   Až bude hotovo bude lépe vyfoceno. Do Lipna to dám  ;D

Mr. Cube

Nebylo tady dříve něco podobného v soutěži? Mám nějaké Deja vu. Moc pěkný MOC.  :D Zvlášť se mi líbí ta kruhová věž...a skály musely dát hodně práce.

šipka

Citace od: Mr. Cube kdy 18.02.2014, 08:05:16
Nebylo tady dříve něco podobného v soutěži? Mám nějaké Deja vu. Moc pěkný MOC.  :D Zvlášť se mi líbí ta kruhová věž...a skály musely dát hodně práce.

je tam podobnost  ;)

blackjoe

Nádherná pevnost , už se těším na další fotky

Ryxe

Tak tahle pevnost se mi moc líbí. Ty skaliska vypadají výborně.  Už se těším, až nádvoří ožije čilým bojovým ruchem >:D.

Frco

Super skala, som necakal, ze bude tak dobre vyzerat skala, kde vysoko prevazuju LBG diely.

šipka

Finální fota.