Video pro Lipno - Piráti

Založil DarkDrago, 14.05.2013, 07:15:59

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

DarkDrago

Chtěl bych udělat prezentační videa pro každou sekci, respektive řadu LEGO, co pude.
Protože nemám zatím žádné materiály, tak bych vás chtěl poprosit o zaslání videí vašich modelů.
Určitou představu o videích mám, ale pokud bude mít někdo zajímavé a užitečné! postřehy, zkušenosti, tak je prosím vkládejte do tohoto vlákna.
Jak si představuji videa je popsáno zde

Taky bych chtěl poradit s hudbou (sountrack) pod video pro piráty. Miluju Piráty z Karibiku, ale ty určitě nepoužiji, jsou používáni s tématem pirátů až moc a každý pirát přece není Jack Sparrow.

Určitě by se daly udělat výstřely z děl (ať legové, nebo jen za použití vaty). Nafotit nejprve děla bez kouře a pak výstřely; každý milovník lodí ví, že děla nestřílela najednou, a taky by byly dobré minimálně tři fáze (1. nic, 2. poloviční kouř, 3. úplný kouř)

P.S. Pokud se sejde dost videí s Piráty z Karibiku, budou mít vlastní video a bude u nich použita jejich hudba...
Dračí páni s mocí ohně...

DarkDrago

Pro zdroj hudby mi byl doporučen film Ostrov hrdlořezů, ještě nemám neposlůchané všechno takže nevím jestli něco použiju.
Za sebe jsem si vybral toto
Ale moje volba ještě není konečná.
Dračí páni s mocí ohně...