LEGO v ESO - 28. 1. 2006 ?

Založil Jarmila, 29.01.2006, 08:38:19

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Jarmila

Včera odpoledne, když jsem dorazila domů z 3. lego hospody (ne že bych byla v hospodě až do rána, ale mám to domů nejdál ze všech zúčastněných ) mi syn hlásil, že koukal dopoledne na ESO a ukazovali tam fotku Pendolina, kterou táhne normální lokomotiva a pak že tam ukazovali fotku, prý byla černobílá, chlap skočil pod metro na stanici Nuselský most a ono to bylo udělaný z lega. Panák byl jako přejetý v půli. Viděl jste ESO ještě někdo další?
Když jsem byla mladá, byla jsem domýšlivá. Ale teď? Teď už nemám chybu!!!

myth

Reláciu som síce nevidel, ale pamätám sa na minifiga rozpoleného metrom. Nebrali tu náhodou inšpiráciu?
When the student is ready the master will appear.
An expert is one who knows more and more about less and less.

Jarmila

Podle popisu od syna to nebyla inspirace, ale ukazovali přesně to samé. Pochybuji, že by si někdo dával tu práci a stavěl tu situaci znovu ze svých kostek.
Když jsem byla mladá, byla jsem domýšlivá. Ale teď? Teď už nemám chybu!!!

tazzy

hmm.. betakaroten by se mohl soudit o autorsky prava  ;D ;D

Jindroush

Na ten obrázek linkuje několik webů, nějaký 'vtipný' kluby z Okouna, Hofylandu a dalších.
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

betakaroten

Taky Metroweb, jehož jsem členem ... tak jsem je hned sprdnul, proč to dávají do "aktualit", když je to skoro rok starý ;D

P.S. Není to už dostatečný důvod pro uznání za "Media star"?

Colonel32

ne, protoze medialni hvezda nejsi ty, ale tvuj vytvor.... ale o "author of a media star" by se myslim uvazovat dalo...

jinak, myslim, ze slava vikendu uz vyprchala, takze se vracim na "barding collector"