(vlastní) IR Tahač + podvalník - WIP

Založil TomasHubik, 10.04.2013, 17:12:21

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

TomasHubik

Zdravím,

Před pár dny mi přišla kola co jsem si objednal a napadlo mě postavit s nimi menší tahač + přívěs (podvalník). Samozřejmě IR řízený.
Jak vidíte ještě není úplně dokončený, ale už je snad co ukázat. Design kabiny jsem okopíroval ze svého předchozího modelu.

Pohon zajišťuje 1x L motor a hnány jsou zadní dvě nápravy. O řízení se stará Servo motor. Jízdní vlastnosti jsou perfektní. Rejd je super i pro kličkování v malých prostorech. IR přijímač je umístěn v kabině mezi budoucíma sedačkama.

Ještě mi chybí dokončit interier kabiny, dodělat zadní část, (nevím jak se to jmenuje) ukotvení podvalníku.
Podvalník mám rozpracovaný, ale čekám na platy 1 x 5 x 11. Podvalník bude také IR. Bude mít vlastní batery box a IR přijímač.

Co vy na to? Pokud bude někdo chtít tak po dokončení zveřejním zase LDD model.

PS: Vím, že fotky nejsou nic moc, ale na final model nasvětlím.

Plutoone

Za mě: předělat světla a boční panely mezi nápravami rozšířit na šíři kabiny, rozšířit sloupky čelního skla.

Měch

Mně se líbí. Možná by stálo za to dát receiver dozadu za kabinu - takhle musí špatně chytat signál.
Fotky
Videa Zlobři nejsou jako DORTY !!!

TomasHubik

Děkuju za komentáře. IR Přijímač jsem umístil dozadu za kabinu. Dodělal jsem sedačky, přidal volant a dodělal zadní část. Také jsem rozšířil prostřední část a vypadá to mnohem lépe (díky Plutoone). Světla se mi docela líbí takže ty asi nechám. Sloupky jsem rozšířil. V příloze zasílám ukázku. Teď se vrhnu na valník.

Plutoone

Mnohem lepší. Zkus to čelní sklo ještě o stud na každou stranu roztáhnout. Sklo je u tahače široké jako kabina.