mini V3S

Založil like, 02.03.2013, 11:58:44

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

like

Ahoj představuji vám svůj první nemotoryzovaný MOC. Inspiroval jsem se vozem V3S a snad to jde i trochu poznat.
Auto zatáčí a má funkční rameno.

Budu rád za každou radu nebo připomínku.

like

Ahoj tak jsem tu s druhou verzí.
Změny: posunuto rameno, přidána rezerva (je bohužel hladká ale jinou už nemám), přidány stupačky které jsou zároveň i bedny a otočeno přední kolo.
Snad jsem na nic nezapomněl.

Doufám že se vám bude líbit.

Anatyt

Ak sa smiem spýtať, koľko máš rokov?

like

Citace od: Anatyt kdy 05.03.2013, 18:19:02
Ak sa smiem spýtať, koľko máš rokov?
12

Anatyt

Tak potom pochvala. Si šikovný staviteľ!

Kiko97

Ja by som sa ešte pokúsil urobiť tenšie predné blatníky, svetlá pripevniť na niečo menšie, takto mi to trošku pripomína Tatru 138/148 a ak máš tak užšie kolesá. Ale inak je to na tvoj vek perfektné.

like

Citace od: Kiko97 kdy 06.03.2013, 17:28:57
Ja by som sa ešte pokúsil urobiť tenšie predné blatníky, svetlá pripevniť na niečo menšie, takto mi to trošku pripomína Tatru 138/148 a ak máš tak užšie kolesá. Ale inak je to na tvoj vek perfektné.
Nevím jak bych měl přední blatníky zužit takže pokud budete mít nápad tak napište. Světla snad nějak upravím a úzčí kola už nemám.

like

Upevnění světel upraveno.

Kiko97

Blatníky by sa dali urobiť tenšie, keď tak pošlem LDD. Čumák by mal byť kratší.

EDIT: pozri sa lepšie na fotky a všimneš si, že tvoja kabína je krátka. Na Prage začína za kolesom, tebe pred. Asi nemáš diely na jednofarebnú kabínu, vyzeralo ba to lepšie.

like

Citace od: Kiko97 kdy 09.03.2013, 20:09:39
Blatníky by sa dali urobiť tenšie, keď tak pošlem LDD. Čumák by mal byť kratší.

EDIT: pozri sa lepšie na fotky a všimneš si, že tvoja kabína je krátka. Na Prage začína za kolesom, tebe pred. Asi nemáš diely na jednofarebnú kabínu, vyzeralo ba to lepšie.

Určitě budu rád když mi to pošleš.
Ten čumák by se určitě dal zkrátit. Kabina není zase tak krátká nebo aspoň mě tak nepřipadá.
Díly opravdu nemám tohle je to nejlepší co jsem dokázal.

like

Foto upravené kabiny.
Je to asi poslední fotka, protože auto půjde na sešrotování z důvodu stavby něčeho jiného.
Děkuju za všechny komentáře.

Kiko97

Nemyslel som to práve takto, ale to nevadí. Teším sa na další moc.

like

Citace od: Kiko97 kdy 15.03.2013, 18:46:06
Nemyslel som to práve takto, ale to nevadí. Teším sa na další moc.
A jak jsi to myslel?

Kiko97

Keď si pozrieš fotky pragy, tak nemá čumák až tak načapený v predu. Predstavoval som si to tak, že posunieš čumák aj s kabínou o 1 stud dozadu. Alebo tak ako si to urobil čumák si z 3 studov skrátil na 2, ale zároveň posunul kabínu 1 stud dozadu.

like

Citace od: Kiko97 kdy 15.03.2013, 19:00:49
Keď si pozrieš fotky pragy, tak nemá čumák až tak načapený v predu. Predstavoval som si to tak, že posunieš čumák aj s kabínou o 1 stud dozadu. Alebo tak ako si to urobil čumák si z 3 studov skrátil na 2, ale zároveň posunul kabínu 1 stud dozadu.
Dobře kabinu posunu a pozděj přidám fotku.

like

Posunutá kabina

Kiko97

Ten čumák teraz vyzerá malý, ale to už nechaj tak. Ešte by tam bolo veľa roboty.

like

Citace od: Kiko97 kdy 16.03.2013, 10:29:04
Ten čumák teraz vyzerá malý, ale to už nechaj tak. Ešte by tam bolo veľa roboty.

Čumák se dá lehce upravit.
Když už jsem začal tak teď neskončím, prostě se sešrotování odloží. Napište co byste ještě udělali a já se o to pokusím a snad to dotáhnu do té snad nejlepší možné podoby.

Anatyt

Ale potom to bude už náš model a nie tvoj. Takže kľudne ho nechaj takto, ako si ho TY vytvoril. Teraz je to TVOJE dielo. A pusti sa smelo do ďalšieho.

like

Citace od: Anatyt kdy 16.03.2013, 11:16:16
Ale potom to bude už náš model a nie tvoj. Takže kľudne ho nechaj takto, ako si ho TY vytvoril. Teraz je to TVOJE dielo. A pusti sa smelo do ďalšieho.
Asi máš pravdu. Ono bych to asi stejně mohl upravovat do nekonečna.