Proč je Lego nejlepší firmou na světě ?

Založil Měch, 07.12.2012, 20:39:09

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Měch

Myslím, že tohle video mluví za vše: http://www.youtube.com/watch?v=4xGU-5KVS_g&feature=g-high-lik

V popisku dole je text, takže neangličtináři si ho mohou přeložit v googlu.
Fotky
Videa Zlobři nejsou jako DORTY !!!

Hardegon

Ondra

A stejně nedostal to co chtěl, přál si K10194 a dostal jenom samotného emeralda  >:D .Ne kecám, je to pěkné gesto

Že bych jim taky napsal?Když jsem si našetřil na některé sety, tak už byly 10 let po prodejní době  ;D .

zedman

Hezké video. Až se to rozkřikne bude chodit legu několik e-mailů denně. :)

Colonel32

Citace od: Ondra kdy 08.12.2012, 09:16:06
Že bych jim taky napsal?Když jsem si našetřil na některé sety, tak už byly 10 let po prodejní době  ;D .

Citace od: zedman kdy 08.12.2012, 10:09:48
Až se to rozkřikne bude chodit legu několik e-mailů denně. :)

Trochu smutné je to, že běžného američana by něco takového ani nenapadlo, nezávisle na tom zda to je myšleno jako vtip nebo jako sarkastická poznámka.

blindmelon

Já z toho mám spíš pocit, že kdyby to napsal někdo z EU, potažmo ČR, tak ho pravděpodobně vyfakujou. Nemám rád, jak se amíkům jako trhu leze do )(. Pořád mají něco navíc, zvláštní edice, zvláštní akce...
Hezký den, Blindmelon

Ondra

Já bych rozhodně nedělal z amíků samé svatoušky  ::), vyčůranost je všude na světě stejná.Já to myslel ve vtipu a klidně bych jim ty sety zaplatil, což bylo i napsáno v mém původním příspěvku.

Ješte bych dodal, je to sice hezké gesto, ale ať teď pomůžou všem nemocným dětem s podobným lego problémem.Pák se může hromadit víc videí, kde nevyhověli a to může spíš legu uškodit.

Colonel32

Citace od: Ondra kdy 08.12.2012, 15:50:40
Já bych rozhodně nedělal z amíků samé svatoušky  ::), vyčůranost je všude na světě stejná.

Jak dlouho jsi v americe byl?

Matošo

No ono to není až zase tak růžové, jak to tu C32 prezentuje, ale je fakt, že u nás je to rozhodně horší (ale tvrdit, že ve státech se nekrade a nešmelí je nesmysl).

Nicméně video je milé, ale někdo z marketingového oddělení moc dobře věděl co dělá - takovouhle reklamu za 2 tisíce nepořídíš...

Colonel32

Citace od: Matošo kdy 08.12.2012, 16:13:44
No ono to není až zase tak růžové, jak to tu C32 prezentuje, ale je fakt, že u nás je to rozhodně horší (ale tvrdit, že ve státech se nekrade a nešmelí je nesmysl).

To také určitě netvrdím. Ale představa obchodu, kde si sám nabereš zboží do neprůhledného sáčku a na něj napíšeš kód zboží* je explicitně v čechách absolutně neralizovatelná, jak už se někteří prodejci přesvědčili.

* za předpokladu, že různé typy zboží se liší cenou.

To samé nápady vyplňovat do TLC protokolu o chybějícím díle něco, co mi ve stavebnici nechybělo, to je vlastnost, která je typická především pro čechy.

Matošo

Ale stejně je nejlepší místo k životu Norsko...  :)

Colonel32

Citace od: Matošo kdy 08.12.2012, 16:26:43

Já myslel že Švýcarsko. Proč Norsko?

votrelec

No lebo Norsko je podla viacerych rabrickov krajinou s najvyssou zivotnou urovnou na svete. Svajciarsko nie je ani zdaleka prve. Nori sa v podstate vobec nezadlzuju, maju obrovske prijmy z ropy a plynu, ktore si pekne setria, neprejedaju ju.

thunnus

Citace od: votrelec kdy 08.12.2012, 16:52:54
No lebo Norsko je podla viacerych rabrickov krajinou s najvyssou zivotnou urovnou na svete. Svajciarsko nie je ani zdaleka prve. Nori sa v podstate vobec nezadlzuju, maju obrovske prijmy z ropy a plynu, ktore si pekne setria, neprejedaju ju.

Zas tam mají Breivika... ale teď se dostáváme hodně off-topic tématu.
Dle mého názoru je to hezké gesto, zjevně je to reklama, ale myslím si, že by ho česká firma nejspíš ani neudělala.
lego is not a hobby, its the meaning of life :-)

P4tr1cius

Aj keď má krajina najvyššiu životnú úroveň, ešte nemusí byť zároveň aj najlepšia pre život. A Nórsko je toho príkladom. Prečo asi sa ľudia nehrnú ísť žiť do Nórska, napriek obrovským stimulom?? Toť otázka..

Zoufalec

Zoufalec

Citace od: Colonel32 kdy 08.12.2012, 16:27:25
Já myslel že Švýcarsko. Proč Norsko?

Ani ve Schweizu není všechno růžové.

thunnus

Citace od: Zoufalec kdy 08.12.2012, 19:00:14
Citace od: thunnus kdy 08.12.2012, 18:37:40
...Zas tam mají Breivika...
Ty si trouba, že?

Než se opět uchýlíš k urážení mne, (nic proti tomu urážet někoho za jeho názor, když s ním nesouhlasím, že... :-X), chtěl jsem jen říct to, že v Norsku jsou taky extremisti a na druhé straně tam mají taky problémy s přistěhovalci, Breivik byl jen vrchol a po jeho činu se tyto problémy ještě vyostřily, netvrdím, že jsem žil v Norsku, jak Colonel32 argumentuje u Ameriky, ale četl jsem o tom několik odborných článků a udělal jsem si na to svůj obrázek, jak jsem ale psal, nechci o tom zde vést žádnou diskuzi.
Edit: S tím Švýcarskem ale souhlasím. Nikde to není růžové a teď obzvlášť ne.
lego is not a hobby, its the meaning of life :-)

Zoufalec

Bohužel nemám tolik času nějak sáhodlouze reagovat, navíc budem za pár hodin smazáni, takže hodně úsečně: extremisti jsou a budou všude (a světe div se, i ty zleva), přistěhovalci jsou a budou všude, to že jsem tě označil za troubu jsem ani jako urážku nemyslel, spíš jen takové podrýpnutí, aby si si uvědomil, co si vypotil, protože šmahem odsoudit stát kvůli jedinci (jak to prostě vyznělo) je blbost. Mimochodem Norsko má Breivika, Německo Hitlera, Rusko Stalina, Kuba Gevaru, USA Albrightovou, kde bys teda chtěl žít??? Ale o tom si jistě přečetl několik odborných článků  >:D

votrelec

Zoufalec, podla avatara si aj ty trocha extremista :)

Zoufalec

Ano, každý den ke všemu před spaním poslouchám skladby Nuno Bettencourta.

MildaPajda

Ahoj,
v Norsku se nám, strašně moc líbilo, kamarádi dokonc eprohlásili, že by tam chtěli bydlet...
Po pár letech měli příležitost se tam odtěhovat.
On lékař, ona psycholog, oba titulu az pok***t.
Nechali všechno v CZ, sbalili kufry a i s 4letou dcerkou jeli.
On měl sjednanou práci na x-let, za kterou tam šli, ona tu prošla několika kurzy norštiny. Oba uměli slušně anglicky.
On začal vydělávat prachy, ona nemohla zavadit o práci. Jako holka z "východní"  evropy mohla dělat tak leda hausfrau. On byl v práci "odstrkovaný", trochu s ním zametali, zjistil, že na něm šetří kde můžou a pod....
Po 3/4 roce to tam zabalili a jeli zpět!
Prohlásili oba, že jsou tam studený čumáci, že si za půl roku nenašli žádné známe, pracovní kolektiv naprd...
Takže pozor na to Norsko... ;)
Nicméně, jel bych se tam zas podívat... :)
m
na LEGO mam porad malo casu... :(
http://steinbachovi.org http://steinbachovi.org/mimis - novinky od Kubíčka a Anežky. ;)

Matošo

Nech bejt, tituly ti přátele neudělají a odstrkovanej v práci můžeš bejt kdekoliv...
Celá ta země a mentalita je prostě nádherná, já na to mít koule, tak tam jedu hned...