Kladeňáci zase těží ;D

Založil Freemont, 18.12.2012, 23:11:25

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Freemont

Kladeňáci zase těží  ;D to určitě dostali k Vánocům a hned s tím na Aukro

ps: i když ve smlouvách mají že to nesmí prodávat  >:D

http://aukro.cz/lego-ole-kirk-house-specialni-edice-i2883689864.html
http://aukro.cz/lego-ole-kirks-house-i2883484759.html

Ondra

Tohle dostávali k lego exkurzím v továrně v Billundu, tak je mi záhadou kde k tomu přišli.Ale cena je to lidová na to jak je to vzácný set a na bricklinku třeba v prodeji není, tohle určitě nějaký kostkař koupí.

Freemont

Citace od: Ondra kdy 18.12.2012, 23:16:01
Tohle dostávali k lego exkurzím v továrně v Billundu, tak je mi záhadou kde k tomu přišli.Ale cena je to lidová na to jak je to vzácný set a na bricklinku třeba v prodeji není, tohle určitě nějaký kostkař koupí.
Kde? K Vánocům to dostali všichni!

otaznik

Je to (velmi pravděpodobně) stejný model, ale jiné balení - viz zde. Podle mého udělali "oficiální" reeedici setu, který rozdávali při LEGO Inside Tour. Ten žádné číslo neměl, i balení bylo odlišné (barevný sleeve přes bílou krabičku - pokud si dobře vybavuji, nemám teď set u sebe). Jestli je to pouze pro zaměstnance nebo s tím mají jiný záměr, to se asi dozvíme později.

Ondra

Pokud k tomu dostali i prémie tak neřeknu, ale když místo třináctého platu nebo prémie bych dostal lego, tak i přesto že ho mám rád, tak jim řeknu ať si ho strčí do...ÁÁÁle nic  ;D.

A pokud ho dostali tak si s tím můžou naložit jak chtějí, nebo i to mají zakázáno?

Freemont

Co vím tak s legem nesmí obchodovat, to co koupí v tom jejich krámě či to co dostanou, prej jim dost dlouho jako benefit nic už měsíce nic(stavebnice za dobře odvedenou práci) nedali, jelikož většina toho zneužila a prodávala to na aukru a jiných místech. To se dá docela pochopit. A 13 plat lego má, někdy z jara píšou to i v nabídkách práce i 5 dní dovolené navíc.

Dingo

Alespon tady nemají nálepku "DĚKUJEME ZA VAŠÍ VĚRNOST - ZKONTROLOVÁNO SECURITY SEVICE. Nevědomky o co se jedná jsem koupil jeden LOTR set a tuhle fešnou nálepku (ač mě nikdo nevaroval) tam mám přes půlku krabice...

Zoufalec

Citace od: otaznik kdy 18.12.2012, 23:19:33
Je to (velmi pravděpodobně) stejný model, ale jiné balení - viz zde. Podle mého udělali "oficiální" reeedici setu, který rozdávali při LEGO Inside Tour. Ten žádné číslo neměl, i balení bylo odlišné (barevný sleeve přes bílou krabičku - pokud si dobře vybavuji, nemám teď set u sebe). Jestli je to pouze pro zaměstnance nebo s tím mají jiný záměr, to se asi dozvíme později.

Je to přesně jak píšeš. Toto je reedice pro zaměstnance, případně marketingové účely. Má oficiální katalogové číslo, kdežto verze LIT byla ručně číslována x/32.

Momentálně jich je na Aukru pět, ale ty ceny...za kačenu, Lego campus pár stovek, za tento dům i něco přes tisícovku je OK, ale za co se to nabízí je síla. Nedávno se úspěšně kačena i campus prodaly kolem "čtyřky"  :o

Anatyt

Citace od: Dingo kdy 19.12.2012, 07:18:24
Alespon tady nemají nálepku "DĚKUJEME ZA VAŠÍ VĚRNOST - ZKONTROLOVÁNO SECURITY SEVICE. Nevědomky o co se jedná jsem koupil jeden LOTR set a tuhle fešnou nálepku (ač mě nikdo nevaroval) tam mám přes půlku krabice...

Predpokladám, že si ten set vrátil spoločnosti LEGO a nezostal si neoprávnene jeho majiteľom.

Ondra

To jsem nepochopil Anatyte.Mne nevadi ze to preprodavaji, narozdil od kradeze je to nevinne.

Anatyt

Ani som tu nečakal inú reakciu. >:D Ide o to, že chlapec si je vedomý toho, že má niečo, čo by mať nemal. Príspevkov typu "kúpil som, ale nevedel som" tu nájdeme viac. Ak som si vedomý toho, že je to kradnuté, RESP. že daný set sa NESMIE predávať, tak ak som poctivý ho vrátim spoločnosti LEGO a je dosť možné, že mi LEGO vyplatí za férovosť peniaze, ktoré som za daný set zaplatil. Čomu ja osobne verím. A nie, že sa chválim na fóre.

Zoufalec

Citace od: Anatyt kdy 19.12.2012, 10:23:12
...že daný set sa NESMIE predávať, tak ak som poctivý ho vrátim spoločnosti LEGO a je dosť možné, že mi LEGO vyplatí za férovosť peniaze, ktoré som za daný set zaplatil. Čomu ja osobne verím...
;D ;D ;D ;D ;D

Ondra

Taky se pripojuji k tem smajlikum, dlouho jsem se nezasmal, mysleni Anatyta je zajimave  ;D.