(vlastní) Vojáci Impéria na Tantive IV

Založil tomas., 15.04.2012, 14:55:33

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

tomas.

Úvodní scéna původní trilogie...  ;)

fotky 

Bohužel je asi plný adresář pro přílohy, pár fotek sem pak případně doplním...

QuiGon

Velmi pěkné zpracování! Tato "vděčná" scénka se ti povedla. Konkrétně se mi líbí, jak si pojal interiér. A fotky jsou opravdu dobře vyfoceny!

phoenicis

Pekné, fakt podarené :)
To "prerezávanie sa" vstupnými dverami sa mi asi páči najviac - dobre spracované ;)

rukay

Velice pěkné. Viděl jsem dost zpracování těchto scén a tvoje jsou jedny z nejlepších. Líbí se mi výslech Darthem Vaderem...
OZd
__________________  Tomu kdo vymyslel LEGO by měli dát Nobelovu cenu míru - kdo si hraje nezlobí!

tomas.

Kluci díky moc  ;)

Citace od: phoenicis kdy 16.04.2012, 07:03:58
To "prerezávanie sa" vstupnými dverami sa mi asi páči najviac - dobre spracované ;)
Tak tohle nebyl vůbec záměr, ale když jsem viděl tu fotku, na které tam prosvítá světlo, hned jsem si pomyslel - to se hodí... :)

Citace od: rukay kdy 16.04.2012, 08:20:42
Líbí se mi výslech Darthem Vaderem...
Jako Darth Vader je prostě frajer, z těch jeho hlášek se válim smíchy...  ;D

"This is a consular ship... we're on a diplomatic mission..."
"If this is a consular ship, where is the Ambassador?"
:)

O/T: Jinak ve filmu docela nevychytali, mimo jiné , že si "mrtvej" Antilles kreje hlavu (když Vader odhazoval jeho mrtvolu...).

Mtron

Dobře provedené i věrohodné, řekl bych že se večer podívám na starou dobrou klasiku SW. Jen tak dál.
HOME WORLD MTRON - www.mtron.cz

FilipS

Hodně kvalitní MOC, moc se mi to líbí.
Jen by bylo fajn mít třeba Flickr nebo Brickshelf, takle je to s těma fotkama trochu kostrbatý.

Daniel

Jsem SW viděl jen tak 2x, ale okamžitě jsem tu scénu poznal ;). Takže chvála je na místě. Jen teda ještě čekám na pokračování a útěk :).

Póža

Tak tohle je opravdu briliantní MOC. Chválím hlavně kromě detailního provedení především velmi kvalitní fotky.
Klobouk dolů :))

Colonel32

Škoda jediné věci - jak Vader škrtí toho rebela, že je tam ten trans-brick. Tím že je to prezentováno jako příběh a ne viněta ho šlo přichytit jinak (třeba za ruku nebo zezadu za nohu a adekvátně natočit).

tomas.

Díky všem za reakce (z dubna i dnešním). :)
A pokračování vlastně bude, chystám se na nějaké scénky z Hvězdy smrti.  >:D
A ten trans-brick, no takhle jsem nad tím nepřemýšlel čeče.
A vubec - jakej trans-brick?! Vždyť je průhlednej, nemáš ho vidět...  ;D

Johnysed

Ahoj
hele super dílo, vážně dobře provedené, zejména ten interiér jak tu již padlo.
Pokračuj palec nahoru.

OT: Tak jsem se vrátil, možná si mě někteří ještě pamatujete. Byla to dlouhá doba přátelé.
Například téma Starwars trilogie tu zůstala na prvních postech velmi dlouho :D  >:D