(Vlastní) 27. květen 1942, 10:35

Založil Kalethrion, 05.06.2012, 07:31:38

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Kalethrion

Nadešel čas odplaty!

Systematik

K dokonalosti chybí jen upload příspěvku v datu a čase korespondujícím s názvem... tak příště :)

peter

Vystaveno je to hezky a líbí se mi to. Škoda jen, že jsi si nedal také záležet na té SPZ, která mi v tomto provedení celý dojem kazí.
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Scatman

Rewolt

Mě se to taky líbí, avšak výhradu bych mel k stengunu, myslim že by vypadal líp ze http://www.bricklink.com/catalogItem.asp?P=6246a a dvou pacek.
It's a trap!

Colonel32

hobby

Díky za ten MOC, i že jsi připomněl jeden z největších odbojových činů II.WW.
Francouz Laurent Binet ve svém románu "HHhH" (Himmlers Hirn heisst Heydrich) je našimi, československými parašutisty fascinován a považuje atentát na Heydricha za největší odbojový akt vůbec. Ve světle všech těch dnešních hajzlů, zlodějů a darebáků v politice odshora až dolů si rád připomenu, že nebyli jen svině a srabi, ale že byli i stateční a dobří lidé.
I když zabití Heydricha stálo hroznou cenu, nás to rehabilitovalo mezi spojence a Angličani neváhali s oduznáním Mnichova. Takže některé kecy na různých diskuzních serverech o zbytečnosti atentátu, jsou opravdu jen kecy.
Tak to bylo malé odbočení do "off".

komluk

Naprosto s tebou souhlasím, jen díky tomu jsme mohli pokračovat jako republika po 2. světové. Jinak skvěle provedeno  :D

FilipS

Na začátku května, mě to taky napadlo postavit, ale nedařilo se mi věrně ztvárnit Mercedes, tak jsem to vzdal.
Tobě se to ovšem povedlo moc pěkně.  :) Palec nahoru.

Kalethrion

Díky všem za ohlasy. Tohle téma mě fascinuje od malička a přišlo mi fajn jej ztvárnit - navíc teď, když je kulaté výročí a o atentátu se hodně mluví. Bohužel jsem to nestihl přesně na den, ale to nevadí. Původně jsem chtěl jen vinětku s Gabčíkem a Kubišem, pak jsem se jen tak zkusmo pustil do Mercedesu a docela mě to chytlo (i když jsem auta dlouho nestavěl). Nejtěžší bylo hlídat si velikost, aby vůz nepůsobil jako monstrum - to se myslím povedlo, i když Oberminifig Heydrich by si nesedl ani vedle řidiče Kleina, ani dozadu.  :)