(Vlastní) Bitva čtyř armád

Založil nerow, 06.03.2012, 15:49:53

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

nerow

Tento MOC je postaven uživateli tonysize a nerow pro boskovické muzeum. Po skončení boskovické výstavy doplníme fotografie různých detailů a nových stavebních technik.

,,Tak začala bitva, kterou nikdo nečekal. Říkalo se jí pak Bitva čtyř armád. Na jedné straně byli netopýří lidé a rytíři Draka, kdežto na druhé lesní lidé a následovníci Lva. Došlo k ní takhle. Už od porážky Brucelota z Waynu v turnaji Misty Mountains Classic se nenávist netopýřího kmene vůči lesním lidem roznítila ve zběsilost. Mezi všemi jejich tréninkovými centry, kuchyněmi a reprezentanty cestovali poslové sem a tam, neboť netopýři se teď rozhodli ovládnout celou Ligu. To znamenalo porazit i současné lídry, kterými byli rytíři Draka reprezentovaní generálem Šmakem. Na poslední chvíli dorazilo i mužstvo následovníků Lva, které však měla postihnout nejhorší porážka v jejich historii. To ovšem při startovním pokřiku hlavního rozhodčího nikdo netušil: Nechť nejrychlejší jedlík zvítězí!"

Battle of Four Armies by nerowCZ, on Flickr

http://www.flickr.com/photos/66452873@N07/sets/72157629512865311/

Nafoceno uživatelem Legas

germik

Stavbička pěkná, ten příběh je ale super :D ... já si pořád říkal že mi to něco připomíná, a jen jsem čekal na rozuzlení ;) >:D
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

nerow

Tady jsou detailnější fotky budov. Na první fotce je hrázděný domek za využití nové stavební techniky. Vymyslel a postavil tonysize. Fotky z jiných úhlů, fotky scének a různých detailů pak zdokumentujeme při bourání.

Jinak jakákoliv kritika je vítaná.

Kuba

Zadní budova mi příjde kapku překombinovaná, ale jinak dobrý nápad :)
úplně mi to připomělo Vizovické trnkobraní a jejich soutěž v pojídaní švestkových knedlíku  ;D

gearcs

Na tomto MOCu se mi líbí nápad a vtipné zpracování. Vidím pokus o napodobení Derfela u zadního domku. Není špatný  ;)

Daniel

Hoši, dobrá práce ;). Hlavně oceňuji, že jste si dali práci s tím hrázděním a ne jen nacvakali tile, jak je občas k vidění...

komluk

Jo, jo vskutku dobrá práce!! , už se těším na ty fotky od legase  :D

nerow

Tak dodáváme finální fotky. Velké díky patří Legasovi za nafocení. V galerii na flickru přibylo 17 nových fotek. Spousta detailů.

Předem děkujeme za kritiku.

http://www.flickr.com/photos/66452873@N07/sets/72157629512865311/

Na ukázku jsem dávám pár fotek.

fidous

Ahoj, mohu-li se vyjádřit, pak jeden názor ode mě. Jako celek velmi povedená práce. Hrázděný domek, pěkný. V jednoduchosti je prostě síla. Střecha hezká, co velmi oceňuji ten krásný komín z malých dílů. Jak prosté a přitom vělmi hezké. Budova vpravo - já si nějak nemohu zvyknout na tenhle styl stavění. Je fakt, že použité dílky na zdech vypadají trochu 3D, což hladká zeď prostě nemá. Na druhou stranu jsou dílky kulaté a do stavebních prvků zdiva mi to nesedí - můj názor. U autora, který tento styl požívá se mi to líbí jen na malých plochách a spíše na komín a pod.

Jinak velmi povedené. Díky.  ;)
Asi z toho LEGA jednou dočista zblbnu !

FilipS

Citace od: fidous kdy 01.06.2012, 13:42:29
Ahoj, mohu-li se vyjádřit, pak jeden názor ode mě. Jako celek velmi povedená práce. Hrázděný domek, pěkný. V jednoduchosti je prostě síla. Střecha hezká, co velmi oceňuji ten krásný komín z malých dílů. Jak prosté a přitom vělmi hezké. Budova vpravo - já si nějak nemohu zvyknout na tenhle styl stavění. Je fakt, že použité dílky na zdech vypadají trochu 3D, což hladká zeď prostě nemá. Na druhou stranu jsou dílky kulaté a do stavebních prvků zdiva mi to nesedí - můj názor. U autora, který tento styl požívá se mi to líbí jen na malých plochách a spíše na komín a pod.

Jinak velmi povedené. Díky.  ;)
Pod tohle bych se podepsal. U toho domku z round bricks je podle mě kámen úrazu, že bylo použito 5 barev- to je moc. Kdyby tam byly DBG a LBG round bricks a sem tam hnědý nebo černý. Vypadalo by to mnohem lépe.

Ryxe

Výborná práce, kluci. Spoustu pěkných detailů na relativně malém prostoru. Mě osobně moc zaujal ten čarodějnický stánek. Pěkný nápad a dobře zpracovaný.Co se týče domu z round bricků. Ta technika se mi vždy líbila u Derfela, byla to taková jeho značka, podle které se dalo už z dálky poznat, že dílo je od něj. Poslední dobou si všímám, že tento trend převzalo už více stavitelů.  Jak psal FilipS, zde je trochu na škodu použití mnoho barev. Chápu, ale, že nastřádat takové množství round bricků v tmavě a světle šedé není úplná hračka, ale říkám, celkově opravdu povedené dílo ;)

P4tr1cius

A ja dodám, že je naozaj radosť sa pozerať na kvalitu fotiek.