(Cizí) Letištní stanice

Založil Raistlin M, 23.12.2005, 11:52:39

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Raistlin M

Teddy Bear

Buďte sami sebou!!!

Cavelon

Aj mne sa to veľmi páči. Ale malo by sa to dať postaviť, iba treba pozháňať dostatočné množstvo správnych kociek. :)

JOHN

Anakin

tazzy

myslim že je.

Jinak mě ten týpek, co to staví stále víc a víc překvapuje :o, už to samotné letiště je super   ;)

myth

Vidno že chlapík má zmysel pre srandu. Dokazuje to Enron Building. (Pre neznalých veci: pred pár rokmi mala americká firma Enron dosť veľký škandál - zistilo sa že väčšina peňazí ktoré vykazuje sú iba na papieri etc. Výsledkom bolo súdne zlikvidovanie firmy a dovolenka pre tom menežment vo vládnych rekreačných zariadeniach 8) .)
When the student is ready the master will appear.
An expert is one who knows more and more about less and less.

tazzy

Citace od: myth kdy 14.01.2006, 11:10:15
Vidno že chlapík má zmysel pre srandu. Dokazuje to Enron Building. (Pre neznalých veci: pred pár rokmi mala americká firma Enron dosť veľký škandál - zistilo sa že väčšina peňazí ktoré vykazuje sú iba na papieri etc. Výsledkom bolo súdne zlikvidovanie firmy a dovolenka pre tom menežment vo vládnych rekreačných zariadeniach 8) .)

Na tomhle linku - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=3095 - jsou všechny jeho výtvory a pěkně jsem valil oči ( :o ) ten chlápek musí být úplný boháč!!! Z těhle budov by bylo pěkné city  ;D

Llevelyn

Třeba ten člověk jen kupuje dílky..postaví..rozebere..prodá >:D

a nebo je "Brick Bill Gates"  ;D ;D
Prodej DUPLA a LEGA http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=9365
Dobří holubi se vracejí :-))

tazzy

;D jj, i to je možnost  ;), achjóóó.. proč nejsem syn B.G. to bych skoupil všechno lego na zeměkouli plus všechny továrny a legolandy, a všechno by produkovalo pro mně a neměli byste tady o čem psát protože by všechno bylo moje ha ha ha  >:D >:D >:D

Citace od: Llevelyn kdy 14.01.2006, 14:41:40
Třeba ten člověk jen kupuje dílky..postaví..rozebere..prodá >:D

a ještě si rýpnu ..postaví..vyfotí..rozebere..prodá  ;D

Jarmila

Citace od: tazzy kdy 14.01.2006, 14:49:40
;D jj, i to je možnost  ;), achjóóó.. proč nejsem syn B.G. to bych skoupil všechno lego na zeměkouli plus všechny továrny a legolandy, a všechno by produkovalo pro mně a neměli byste tady o čem psát protože by všechno bylo moje ha ha ha  >:D >:D >:D

To by Tě bavilo - hrát si sám? Bez nás? By byla pěkná nuda.  :'(
Když jsem byla mladá, byla jsem domýšlivá. Ale teď? Teď už nemám chybu!!!

Cavelon

Ak sa chcete dozvedieť o tom chlapíkovi ešte viac, tak tu je link. :)

tazzy

Citace od: Jarmila kdy 14.01.2006, 14:52:11
To by Tě bavilo - hrát si sám? Bez nás? By byla pěkná nuda.  :'(
jj, na to jsem nepomyslel, byla by nuda mít všechno lego pro sebe, to by asi toto fórum ani neexistovalo, a to by byla ještě větší nuda, protože vás tady navštěvuji skoro každý den  ;)

ass

Citace od: Cavelon kdy 14.01.2006, 14:53:19
Ak sa chcete dozvedieť o tom chlapíkovi ešte viac, tak tu je link. :)

To by mě zajímalo, jak je udělaná ta část vpravo na druhým obrázku. Tady ( druhej obr. )

EDIT: Už je mi to jasný, spodní strana Plate 1 x X  ;D.