Výstava Lego v Auparku Košice 11.4.-13.5.2012

Založil Micho, 05.04.2012, 19:26:37

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Micho

V Auparku Košice sa pripravuje výstava Lego zhruba na 1 mesiac. Pokiaľ viem, mali by tam byť všetky veľké zlepené modely v životnej veľkosti, ktoré boli vystavené pred 2 rokmi v Auparku Bratislava. Včera mi prišiel do schránky aj malý letáčik formátu A5 s touto akciou.

http://www.auparkkosice.sk/app/mnovinky/Najvacsia-LEGO-vystava-v-Kosiciach..html

O výstave v Aupark Bratislava sa písalo na Kostkách tu: Najväčšia výstava lega v dejinách Slovenska!

Keď to bude aktuálne, tak to nafotím alebo dám link na nejakú ich galériu.  ;)

Viliam6666

super už sa teším a určite sa prídem pozrieť
Milujem LEGO TECHNIC

phoenicis

Tiež určite prídem :)

Chalani, chystáte sa na otvorenie?

P4tr1cius

Fifo

Tiež určite prídem. To si s bratmi nenechám ujsť. :D

STARHAWK

Ma uz niekto viac fotiek ? Ak hej, hodte to niekam prosim a dajte sem link.

Cavelon

Citace od: STARHAWK kdy 15.04.2012, 12:42:56
Ma uz niekto viac fotiek ? Ak hej, hodte to niekam prosim a dajte sem link.

Micho tam mal ísť včera, tak snáď sem niečo hodí.
Ja mám iba niečo ešte zo stavby.

Micho

Cez víkend mi to nevyšlo, pomáhal som známym s dokončovacími prácami po sťahovaní. Včera večer som bol v Auparku a nafotil som to. Spracujem to a zajtra prípadne pozajtra by to mohlo byť v nejakej galérii. 

Na prízemí hlavného vstupu sú busty známych osobností z Lega, veľké zlepené modely sú rozmiestnené hlavne na prízemí, niečo na poschodí. Ja som s Cavelonom vypomohol 4 diorámami v nízkych vitrínach 2 x 1 m, ktoré sú na 2. poschodí. Sú tam hlavne továrenské sety Taj Mahal, Bridge Tower, Piráti, Technic a Model Team. Cavelon so synom spracoval veľmi peknú diorámu 2 x 1 m výsek železnice, plus ja som urobil klasiku mesto z modulárnych domov 1 x 1 m.

Cavelon

Kiko97

Zapájal sa niekto do súťaže? Ja som chcel, ale nemám v takejto tématike veľa dielov, tak som to vypustil z hlavy.

Micho

Ešte jeden môj postreh. V týchto veľkých nákupných centrách sa to relatívne veľké množstvo Lega stráca. Javí sa mi, že je oveľa lepšie, ak je to sústredené na jednom mieste, ako pri výstavách v múzeách, ktoré sme organizovali. Zážitok z jedného miesta sa mi zdá oveľa intenzívnejší ako z takto roztrúseného Lega.

mikiwi

Na výstavu som sa bol pozrieť včera jedným okom.
Prečo jedným? Druhé som musel privrieť, keď som uvidel:
- olámanú mozaiku AUPARK (typická Slovač..)
- skoro katalógové ceny stavebníc (taká zľava napr. 5% sa tiež počíta)
- dospelých, ktorí veselo stúpali po popadaných kockách medzi hrajúcimi sa deťmi.

Škoda že Michove a Cavelonove vitríny boli umiestnené nešťastne na celkom najvyššom poschodí, mal som najprv strach, že ich ani nenájdem. V Banskej Štiavnici kde som sa bol tiež pozrieť, bolo na čo pozerať na jednom mieste, tu bolo treba hľadať. Ale nevadí. Snaha vystavovateľov sa veľmi počíta.

Cavelon

:)

Železničný semafor - máj 2012 (Mesačník zamestnancov Železníc Slovenskej republiky):