P4tr1cius a jeho zbieročka

Založil P4tr1cius, 20.11.2011, 18:15:36

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

P4tr1cius

U L T I M A T E    C O L L E C T O R    S E R I E S    2 0 0 9

Nerozumiem, prečo tieto dva nepatria do UCS kategórie, tak ja osobne omyl TLC som rýchlo napravil a zaradil som ich tam.  ;D ;D ;D Stavím sa, že zanedlho to podľa mňa opriavia aj na Brickset.com.  >:D >:D >:D

10195 – Republic Dropship with AT-OT + box + instructions
Popis: "Setík", ktorého stavanie je veľká a dlhá a zaujímavá zábava. Patrí do kategórie "niečo úplne iné", jednak tým, že sú to v podstate 2 sety a jednak tým, že sa dajú spojiť do jedného. Kiež by som mal 14 rokov  :D, s týmto setom, by sa dieťa dokázalo hrať tuším nonstop.

10198 – Tantive IV + box + instructions
Popis: Nechcem sa nikoho dotknúť, ale k tomuto iba toľko - tento set je des a hrúza. Totálna. Škaredý, stavanie je najväčšia nuda akú som kedy pri stavaní zažil (300+/- rovnakých motorov,...), figy na plač. Za tento set by mali projektanti TLC, LEGO fanúšikom zaplatiť, aby si ho zobrali domov a postavili.

P4tr1cius

U L T I M A T E    C O L L E C T O R    S E R I E S    2 0 0 8

10188 – Death Star + box + instructions
Popis: Veľa diskutovaná Hviezda smrti. Dvadsať figov (polovica super, druhá bieda, čiže ok), minimálne 14 hodinové parádne stavanie, naozaj parádne, a obrovský set, krásny satelit (či čo to vlastne je  ;D, teraz by ma určite fandovia SW najradšej uškrtili). Buď si ju oblúbite a zapáči sa vám, alebo nebudete môcť na ňu pozerať. U mňa bol vývoj troška komplikovanejší. Najprv, z netu som bol z nej unesený, keď som ju postavil (napriek super zážitku zo stavania) som bol sklamaný (niečo ako barbie domček), ale s odtupom času som s ňou spokojný. V porovnaní s Death Star II je to určite lepšia voľba.

P4tr1cius

U L T I M A T E    C O L L E C T O R    S E R I E S    2 0 0 7

10179 – Millennium Falcon + box + instructions
Popis: Millennium Falcon. Nie je krajší set ako Millennium, nie je lepší set ako Millennium, a mám pocit, že ani komplikovanejší ako Millennium (mimo Technic samozrejme). A dovolím si tvrdiť, že ani väčší (Taj Mahal nepočítam, to je pre mňa sucharina). Je bezkonkurenčný. Či už je človek priaznivcom Star Wars, Piratec, City, Technic,..., tento set je vrchol LEGA. Všetkého LEGA. Tí, ktorí ho majú doma presne vedia o čom hovorím. Na nete obrázky ani zďaleka nevystihujú jeho parádu. Keď je doma nie je čom. A to sa vôbec nezmieňujem o neskutočne dlhom, pestrom a zaujímavom stavaní. Minimálne rozdelenom do dvoch dní stavania (u mňa 20 hodín čistého času z už roztriedeného LEGA) a ďalších dvoch dní "marodky" zo stavania. Keby v zbierke nebol žiaden set, okrem tohto, si s kľudom môžem povedať, že to stačí a mám dosť.

P4tr1cius

Posledná vec, čo sa týka 10179 MILLENNIUM FALCON (iba pre absolútnych fajnšmekrov  ;D ;D ;D).