28. Pražská KOSTKY Pub Org hospoda

Založil pryb, 13.03.2012, 20:19:37

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

pryb

Vyhlašuji tímto další hospodu na pátek 23.3.2012. Učastnit se bude kromě mé maličkosti ještě minimálně taška dodaná Pekim.

Místo konání - navrhuji osvědčené Maledivy (má--li někdo protinávrh, předpokládám, že to následně zařídí :) ). Minule zvolenou hospodu (T-Bone) prohlašuji za naprosto nevhodnou pro Pekiho tašku.  ;D

Do pondělka dejte prosím vědět, kdo dorazí, ať podle toho uděláme rezervaci.

Pokud by si tam někdo chtěl vyzvednout něco z BL, tak netrvám na minimální objednávce.
Aktuální projekt - třídička.
Youtube kanál

Colonel32

eNTy

peter

Mé nejbližší kroky též nesměřuji nasměruji tímto směrem :D

Ajta, chybička s překlepem se vloudili, no je vidět, že chřipky jsem se ještě zcela nezbavil - díky ;)
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Jamesek

eNTy

Citace od: peter kdy 14.03.2012, 08:31:49
Mé nejbližší kroky též nesměřuji tímto směrem :D

nebo nasměruji?

werrac

otaznik

Taky se pokusím ukázat - a dát si dobrou véču.  ;)

Colonel32

Pokuste se dorazit v co nejhojnějším počtu, bude to velká hospoda.

Thrawn

Rád se zúčastním na 95%, ale zatím účast definitivně nepotvrzuji.
History is on the move, Captain. Those who cannot keep up will be left behind, to watch from a distance. And those who stand in our way will not watch at all.

Tomik

Já také dorazím a po zkušenosti z předchozího setkání s sebou vezmu kus lega... ;)
www.buildinst.cz - můj web s návody na stavbu alternativních modelů,
můj flickr

PetrBrick

zdravím koLEGOvé
vzhledem k tomu, že bude na srazu mnoho technikářů, pro které  momentálně vyvijíme Core (viz foto, jak jistě víte)  :) rád bych se zúčastnil pátečního srazu, a přinesl jádro na ukázku a ozkoušení - s následnou diskuzí o možném využití Core a potenciální hodnotě GYROSENZORU-akcelerometru. OK?

Jamesek určitě bude moct přinést 8043  :)

I've invited you to fill out the form "Core" survey. To fill it out, visit:
https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dHk5MWkwb0RLTHdua1RCX05JaTNyZ0E6MQ

You can still follow the discussion on Eurobricks:
http://www.eurobricks.com/forum/index.php?showtopic=67141

werrac

Omlouvám se, ale nedorazím. Díky změně počasí jsem chytil chřipku .....

pryb

Youtube kanál

Colonel32

Nezapomeňte si s sebou vzít nějakou zásobu ziplocků, ať máte úlovky do čeho dávat.

otaznik

Kucí, já to asi nestíhám, tak si za mě nezapomeňte případně dát jednu rundu!  ;)

Rewolt

Mám vzít nějaké legohry ? 3844 creationary , 3841 minotaurus
It's a trap!

eNTy

Citace od: Rewolt kdy 23.03.2012, 13:53:14
Mám vzít nějaké legohry ? 3844 creationary , 3841 minotaurus

Vem creationary, ja vemu auto na LTTT :)

Thrawn

Tak bohužel, naběhlo těch 5%, takže rovněž nedorazím.
History is on the move, Captain. Those who cannot keep up will be left behind, to watch from a distance. And those who stand in our way will not watch at all.

pryb

Rád jsem vás viděl. Peki, díky - moc toho nezbylo.  :)
Youtube kanál

Tomik

Bylo super se s váma všema zase setkat. Nejvíc mě překvapil a potěšil Jamesek, když na sraz dorazil s "mojí" rolbou.
www.buildinst.cz - můj web s návody na stavbu alternativních modelů,
můj flickr

Jamesek

Citace od: Tomik kdy 24.03.2012, 12:58:24
Bylo super se s váma všema zase setkat. Nejvíc mě překvapil a potěšil Jamesek, když na sraz dorazil s "mojí" rolbou.
.. i když nebyla tak hezky pojízdná a barevná jako ta tvoje. Ale i tak - děkuji ti náčelníku, že ses mě zsatal .. :)