Inventura :)

Založil THorinex, 13.02.2012, 22:50:24

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

THorinex

Zdravím, existuje program pro správu kostek a dílků Lega ? Jen pro osobní využití, a aby to bylo s obrázkama těch dílů ? :) děkuji  :)

Robbed

THorinex

Jo ten mám ale jsem z toho neslušné slovo  ::) když to budu mít v online modu nenahážu to automaticky k prodeji na bricklink :-D

THorinex

pardon nevěděl jsem že de*il je neslušné slovo  ;D

Achad

Citace od: THorinex kdy 13.02.2012, 23:03:10
když to budu mít v online modu nenahážu to automaticky k prodeji na bricklink :-D
Nějak nechápu. O co Ti vlastně teda jde? O osobní využití, nebo o prodej na BL? Pokud si dobře pamatuju, pro prodej je nějaká licencovaná verze.

THorinex

Jde mi o to poskládat si tam vlastní sbírku :) a nechci aby se mi to nedopatřením všechny ty kostky neobjevili na bricklinku pod nulovou cenou :) prodávat právě nechci :)

Achad

Citace od: THorinex kdy 13.02.2012, 23:07:04
Jde mi o to poskládat si tam vlastní sbírku :) a nechci aby se mi to nedopatřením všechny ty kostky neobjevili na bricklinku pod nulovou cenou :) prodávat právě nechci :)
Ale žádné kostky se Ti na BL neobjeví! Ten on-li mode je, jestli se nepletu, pro sosání dat z BL - tedy konkrétně zobrazení obrázků jednotlivých dílků apod. Laicky řečeno - pro čtení a ne pro posílání dat. Pokud tomu dobře rozumím.
Ostatně to bys nejprve musel mít otevřený vlastní obchod na BL a vlastně ani nevím, jestli je Brickstore provázaný s BL takovým způsobem, jak uvádíš (nevím, nemohu posoudit, BL shop nemám).

THorinex

Ok tak super :) díky

SpCasPi000

Ja BS využívam na evidenciu všetkých dielov čo mám a úplne mi vyhovuje, nič lepšie nepoznám, ak niekto áno tak ani nepíšte lebo prerábať celoročnú prácu nedokážem a dlho by som nedokázal zaspať  ;D
(BS dokáže stiahnuť a uložiť objednávky čo som kupoval na BL, takže odpadá manuálne nahadzovanie a to je geniálna pomôcka)

Cavelon

Citace od: THorinex kdy 13.02.2012, 23:03:10
když to budu mít v online modu nenahážu to automaticky k prodeji na bricklink :-D

Online mode znamená, že sa zo siete sťahujú iba údaje o dielikoch, t.j. obrázky, ceny z BL a pod, ale celú evidenciu máš iba na svojom PC. Na to, aby sa Tvoje dieliky dostali na BL, by si tam musel mať najprv otvorený shop a potom to tam vyexportovať. Nikdy sa to neurobí samé bez Tvojho vedomia.