(Vlastní) Taková (ne)normální brána

Založil FilipS, 05.02.2012, 23:53:22

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

FilipS

Pozor: Tohle je nejnelogičtější MOC co sem kdy postavil, takže Coloneli, dejchej z hluboka to zvládneš.  >:D ;)

Tohle neni pro mě nijak typický MOC, ale těch ještě užijete dost. :)  Rozhodl jsem se zkusit trochu zaexperimentovat.
Na první pohled vše vypadá normálně, ale když se podíváte pozorně, tak něco nesedí.  :)

nerow

Hardegon

;D Opět si skvěle zvládl vyjádření emocí figů. Chudák tlačící krávu fakt pobavil. ;D

A ta optická iluze je senzační.

Colonel32

Měch

Taky máš na bocích brány trávu, tudíž brána stojí v prostoru (ne v nějaké budově) a tudíž postrádá smysl  :D.
Fotky
Videa Zlobři nejsou jako DORTY !!!

branio

A ja že čo mi tam nesedí... Môžem poprosiť o fotku z druhého boku?  ;D

Mr. Cube

Pěkné a vtipné dílko! Nejdřív jsem nechápal, čeho si mám jako všímat...a pak...AHÁ!  :D

Colonel: Jó, kartinky  ;D Nevíš, zda existuje někde nějaký archiv všech kartinek, když už to nejede? Byly tam klenoty a já si to nestáhnul.

votrelec

Ja by som tu fotku este trocha zretusoval, nech nekrici moc ta biela vertikalna ciara.

FilipS

Díky moc za ohlasy.

malý Měch
Právě si urazil Vítězný oblouk  ;D
votrelec
Já ti nevim, už takle mam dojem že to pár lidí vůbec nepochopilo, hlavně na Flickru.  ;D Takže nějaká retuš, která by to dovedla k dokonalosti by byla spíš na škodu.  >:D
Tady je fotka z druhé strany. Omluvte tu kvalitu.

Colonel32

Mr. Cube:

Zkusit projít a vyzobat
http://www.okoun.cz/boards/vesjolyje_kartinki_creative ? Pamatuju si, že tam bylo i několik Horstů Fuchsů, co už byli na webu zcenzurovaní.

Justin

Ahoj,

z čoho je prosím ťa to koleso?

Ďakujem
J.

FilipS

Ryxe

Parádička, jakou dobu jsem si lámal hlavu co tam nesedí :D. Velice nápadité. Jak tak koukám, nejsou tam použity mé (tedy nyní už Tvé) bricky 2x1 s technic pinem ;D?

Justin

Ďakujem,

ani som nevedel, že taká súčiastka existuje.
J.

FilipS

Citace od: Ryxe kdy 06.02.2012, 17:21:38
Parádička, jakou dobu jsem si lámal hlavu co tam nesedí :D. Velice nápadité. Jak tak koukám, nejsou tam použity mé (tedy nyní už Tvé) bricky 2x1 s technic pinem ;D?
Ono je to z nich dělaný prakticky celý.   ;D