(Vlastní) Návrat HMS Elusive

Založil Kalethrion, 23.01.2012, 13:21:50

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Kalethrion

Ahoj všichni. Tohle je můj první příspěvek tady na Kostkách, snad se bude aspoň trošku líbit. Původně jsem se chtěl účastnit PBC, ale o fous jsem to nestihl. Nevadí, snad příště.

Návrat HMS Elusive:
Po bitvě s Francouzi se poškozená, ale vítězná HMS Elusive vrací do svého domovského přístavu. Zatímco probíhají opravy lodi, v ulicích města řádí verbíři. Je totiž třeba doplnit posádku a v okolí nálevny U tresky se vždy najde pár chudáků, co se nestihnou schovat ve sklepení.

nerow

Vítej na kostkách.
Ohromná škoda, že jsi to nestihl. Moc se mi libí, jak jsi vyřešil žebřík.  ;)

Akorát škoda, že nemáš do cvaknuté červené slopes.   

Kalethrion

Citace od: nerow kdy 23.01.2012, 13:30:00
Vítej na kostkách.
Ohromná škoda, že jsi to nestihl. Moc se mi libí, jak jsi vyřešil žebřík.  ;)

Akorát škoda, že nemáš do cvaknuté červené slopes.   

Dík. Jak tak koukám, toho nedocvaknutého tam bude víc. Tenhle zlozvyk mám už od mala  :)

Luky1987

Také tě vítám, tvůj úvod je v celkem velkém stylu, pěkně postaveno i odfoceno.
Jak dlouho se Legem zabýváš?

Kalethrion

Citace od: Luky1987 kdy 23.01.2012, 13:59:17
Také tě vítám, tvůj úvod je v celkem velkém stylu, pěkně postaveno i odfoceno.
Jak dlouho se Legem zabýváš?

Díky. Stavěl jsem od malička tak do 12, pak 17 let tma  :). A teď už zase skoro dva roky.

linhi

Velice pěkné,dobrý start zde na fóru,škoda že jsi to nestihl do soutěže,myslím že jsi měl velikou šanci se dostat na nějakou cenu!
Jen tak dále.

frantoka

Veľmi pekné a živé, tiež si myslím že škoda že si to nestihol, ale pred budúcou súťažou dobrá reklama.
Gratulujem za pekný výtvor.  :)

Aki

Taky se mi to moc líbí. Zajímavý nápad. Jediné co mi to kazí je díl trupu lodi. Mnohem hezčí by v tomto případě byl postavený z kostek. Nějak mi ten obr díl nepasuje do stylu toho ostatního a i jeho navázání na nástavbu je takové krkolomné.
Domečky jsou ale super. ;)

Kalethrion

Citace od: Aki kdy 23.01.2012, 22:52:46
Taky se mi to moc líbí. Zajímavý nápad. Jediné co mi to kazí je díl trupu lodi. Mnohem hezčí by v tomto případě byl postavený z kostek. Nějak mi ten obr díl nepasuje do stylu toho ostatního a i jeho navázání na nástavbu je takové krkolomné.
Domečky jsou ale super. ;)

Dík. S tím lodním dílem máš pravdu, původně měla být celá záď menší, ale nějak mi nabobtnala pod rukama a na přestavbu už nebyl čas ani síly :). Pro zajímavost posílám ještě detail krbu - na prvních fotkách to není vidět, ale za plameny je light brick, který v hospodě dělá pěknou atmosféru.

Jotun

Pěkné, velice mě zaujalo a líbí se mi použití klobouků u namořníků, opravdu věrohodně vystiženo. ;)