Ovechkinova zbierka

Založil Ovechkin, 05.02.2012, 11:42:34

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Ovechkin

Sem budem pridávať foto mojej a priateľkinej (paradisamaniak) zbierky.
Hlavne na tú poličku som hrdý  ;D

Panaci:

pecco

Tú poličku si robil sám ?  :)

Colonel32

Ovechkin

Citace od: pecco kdy 05.02.2012, 11:46:42
Tú poličku si robil sám ?  :)

Otec je stolár tak mal zákazku  ;) Ale pomáhal som . . . Počítam, že zachviľu bude musieť dorábať ďalšiu, keďže počet figov sa neústále zvyšuje

Mr. Cube

Pěkné. Jak to ošetřuješ od prachu?

Ovechkin

To je trochu problém. Sem tam to vyfúkam ústami asi takto :o
Ale s panákmi sa často hráme tak na nich ani nestihne sadnúť prach.

Btw je prach pre figy nejak zvlášť nebezpečný? Alebo je to len estetická záležitosť?

Colonel32

Citace od: Ovechkin kdy 06.02.2012, 12:40:50
Btw je prach pre figy nejak zvlášť nebezpečný? Alebo je to len estetická záležitosť?

Nebezpečný to je taky, zvlášť když to ukážeš někomu z legařů. Přinejhorším ti můžou i smazat příspěvek, ale většinou ti jen vynadají, abysis to umyl. Nechceš si před to nechat udělat nějaké plexi?

Ovechkin

To je až taká divočina že mi zmažú príspevok pre prach na VLASTNOM legu? Trochu sa to tu preháňa :) Nič nevydrží večne ani lego. A to moje zbieram s tým, že raz sa s nim budú hrať moje deti. A keď okúšu nejakú hlavu predsa ich nedám do hniezda záchrany.

Ja osobne by som mazal skôr príspevky tých čo doma sušia 50 rokov neotvorené krabice. Zbytočné plytvanie energiami na výrobu.  Keď by ich nekúpili možno by si ich vo výpredaji kupilo nejaké decko a malo by z toho radosť  ;D

Plexi nechcem keďže sa s tým denne hrávame a zbytočne by sa sťažila manipulácia.

Mr. Cube

Citace od: Colonel32 kdy 06.02.2012, 12:43:08
Nechceš si před to nechat udělat nějaké plexi?

...přesně k tomu směřoval můj dotaz. Myslím, že by to byl rozhodně dobrý nápad.

peter

Citace od: Ovechkin kdy 06.02.2012, 18:04:06Plexi nechcem keďže sa s tým denne hrávame a zbytočne by sa sťažila manipulácia.

Potom nějak postrádám smysl této výstavní poličky ???
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Ovechkin

Toto nie sú všetky minifigúrky. Druhá polka je v legovom meste kde čelí zombíckej invázii  :'(
Takže vždy je polička aspoň do 3/4 plná a skrášluje izbu...