(Vlastní) DI & DII collection

Založil Colonel32, 13.09.2011, 21:18:58

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Daniel

Justin

Treba ho zamurovať-zapustiť do podlahy a prirobiť ohnuté nohy.
J.

Matošo

Boha jeho, co vy jste to za lidi, že neznáte Diablo II ???  Na to prostě není výmluva, okamžitě nainstalovat a stát se závislým, fofrem !  ;D

C32: Jen tak dál ! Přepadla mě nostalgie, možná ještě někde najdu starý savedgames...

Mtron

no řekl bych, že to stavělo dítě, ne Colonel32.. teď nevím zda zatleskat a nebo se smíchy potrhat nad těžkou dřinou, naskládat tři moo moo moo krávy a bojovnici na baseplate. Ten strom je ehm ... Musel si to stavět minimálně rok.  ::) ::) ::) ::) ::)
HOME WORLD MTRON - www.mtron.cz

mizdas

Citace od: Mtron kdy 20.10.2011, 18:54:02
no řekl bych, že to stavělo dítě, ne Colonel32.. teď nevím zda zatleskat a nebo se smíchy potrhat nad těžkou dřinou, naskládat tři moo moo moo krávy a bojovnici na baseplate. Ten strom je ehm ... Musel si to stavět minimálně rok.  ::) ::) ::) ::) ::)
;D

Colonel32

Takže nezbývá než zařadit se mezi "Pozorné afoly" a dát do názvu vlákna varování, že zde jsou věci které člověk, který Diablo nehrál neocení?  ::)

otaznik

Citace od: Colonel32 kdy 21.10.2011, 00:57:34
Takže nezbývá než zařadit se mezi "Pozorné afoly" a dát do názvu vlákna varování, že zde jsou věci které člověk, který Diablo nehrál neocení?  ::)
Pokud budou další MOCy podobné kvality, tak to bude víc než vhodné. No offense.

Ariatti

Citace od: Colonel32 kdy 21.10.2011, 00:57:34

Jak jsem to viděl, tak jsem dostal obrovskou chuť si Diablo po mnoha mnoha letech zahrát! Takže za sebe Ti mohu jen poděkovat  ;)

Colonel32

Citace od: William kdy 20.10.2011, 16:26:47
Na normal urcite, na nightmare mozna, na hell ani nahodou, mozna s vymaxovanyma synergiema, ale i tak to na hc pokud se nodotujes vybavenim od ostantich charu bude zrejme nepouzivelny, musis sehnat slusny crushing blow a byt hodne opatrny. Kazdy ztraceny bod u HC boli, at je to BF nebo v vetvi B+xB skills.  >:D

Základní problém je, že Hell se stejně hrát nedá. To šlo možná tak ve verzi 1.00. Jenže lidi co hrajou ve skupině po 8mi na battlenetu si vydupávají stále větší a větší obtížnost (včetně UberDiablo questu etc...), čímž se ta úroveň stává v singleplayeru defacto nehratelná.

Colonel32

I sense a soul in search of answers.

Chairudo

Moc pěkný, když budo potřebovat nějaký svitky nebo lektvary tak se k tobě stavím ;D

Teď sem plně navnaděn a večer instaluji DII, protáhnu zas po několika letech kouzelnici na Hell >:D
YouTube LEGO videa, Fotky z výstav na Flickr

hadato

Opravdu povedené, zvlášť když má ty scény v dost živé paměti.  >:D To je tak, když je o vánocích čas a člověk na to není sám :-D
Už se těším na ty krávy s halapartnami, je to podle mě nejzábavnější číst z Diabla II.

Mr. Cube

Super, další kousek do LEGO Diabla. Zkusil bych třeba umístit dovnitř chajdy nějakou baterku (svíčka by asi byla riskantní  >:D ), trochu ztlumit světlo v místnosti a znova to nafotit :) Mimochodem, ta bouda mě inspirovala k jedné vinětě, naprosto nesouvisející s Diablem, někdy po Novém roce to asi spáchám a nahodím sem.