Nebe - Legosvět

Založil Petronel, 07.11.2011, 21:07:56

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Petronel

Možná by se toto dalo tak trochu zařadit mezi "články o Legu", ale mě to natolik zaujalo, že jsem musel vytvořit a věnovat tomu toto téma.
Už máme dalšího žolíka na podporu našeho koníčku a stavění z Lega. Vznikla písnička s názvem Legosvět!
Richard Krajčo ze skupiny Kryštof nazpíval tuto písničku se skupinou Nebe. Informace viz. odkaz
K této písničce dle textu bude brzy náležet i videoklip, necháme se překvapit kolik v něm bude kostiček!  ;)

A samotnou písničku si můžete pustit zde.

Pište jak se vám líbí. Musím uznat, že jsem byl mile překvapen a dávám velký palec nahoru!  ;)

Johny650

Písnička super :)

Díky

mirek

Citace od: Petronel kdy 07.11.2011, 21:07:56
K této písničce dle textu bude brzy náležet i videoklip, necháme se překvapit kolik v něm bude kostiček!  ;)

Tady je:     http://www.youtube.com/user/nebeband#p/a/u/0/jfjgJmfLOQU

Zoufalec

Hm...mě na celém klipu zaujala pouze herečka >:D Ty velké Lego kostky jsou někde opravdu k vidění nebo byly vyrobeny speciálně pro tento klip?

Anatyt

Myslím, že sú v Kladne pred fabrikou.

P4tr1cius

Klip nekomentujem (myslím že nieje čo), ale hudba rozhodne má niečo do seba. Príjemná zmena, nie iba Lady Glupu.

Mičánek

Citace od: Anatyt kdy 08.11.2011, 11:42:58
Myslím, že sú v Kladne pred fabrikou.

Maxi kostky použité v tomto klipu nejsou z Kladna. Spíše jsou z nějakého Legolandu nebo přímo z Dánska.

Anatyt

Hm.. faktom je, že farebná kombinácia je iná, ale potom nechápem prečo by klip točili mimo CZ, keď majú rovnaké súsošie v Kladne? ::) Možno sú také kocky aj inde v CZ - v Jírnach možno.

Faantoom

Citace od: Anatyt kdy 08.11.2011, 18:35:43
Hm.. faktom je, že farebná kombinácia je iná, ale potom nechápem prečo by klip točili mimo CZ, keď majú rovnaké súsošie v Kladne? ::) Možno sú také kocky aj inde v CZ - v Jírnach možno.

Párkrát jsem byl nakládat s kamionem ve skladu LEGO v Jirnách a na vjezdu do areálu tam takové velké kostičky mají. Akorát si teď nevybavim v jakých barvách. Ale tento obrázek určitě z Jiren není!

Anatyt

No tieto fotky od Mičánka nie, ale tie zabery z videoklipu?

peter

Ty velké kostky, které jsou v onom klipu a herečka se po nich válí, tak ty jsou u skladů Jirny.
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Faantoom

Citace od: Anatyt kdy 08.11.2011, 19:53:45
No tieto fotky od Mičánka nie, ale tie zabery z videoklipu?

Aha.
Omlouvám se, videoklip jsem neviděl. Jsem  zavřenej v kabině, tak jedu přez mobil, a ten mi videa přehrát nechce..