Začínám...

Založil peťan4ever, 10.10.2011, 12:36:20

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

peťan4ever

Dobrý den,
Chtěl bych začít s Lego Technic, pro začátek jako stavitel zakoupeného modelu a později zkusit postavit i něco podle svého návrhu..
Mám v úmyslu zakoupit model "Lego Technic 8275 Buldozer" a prosím o radu jestli je to pro začátek vhodný typ stavebnice a kde nejlépe
tento typ zakoupit, nebo jaké máte vlastní zkušenosti s nákupem, popřípadě standartní cena pro tento výrobek. Co jsem koukal tak cena se
pohybuje o kolo 7000,- což se mě zdá docela dost a myslím že by se dal buldozer sehnat i levněji.
Všem předem moc děkuji za názory a rady :)
Petr

Anatyt

Môj názor je, že tento set nie je vhodný pre začiatočníka. Ide o jeden z najzložitejších LEGO Technic setov. Myslím, že ani LEGO tento set nepovažuje za vhodný pre začiatočníka.

Bery

Kolik ti je? Myslím, že jestli nejsi sedmi leté dítě tak si s tím hravě poradíš, sice ti to bude trvat déle než profíkům, ale postavíš to. Jinak sleduj Aukro, občas se tam objeví.
Dont worry, dont cry, smoke ganja, and fly! :DDD

Anatyt

Postaviť to asi postaví. Otázka, či správne. Tam záleží na každom detaile.
Ale pýtal sa, či je to vhodný set pre začiatočníka a tam som mu aj v mene TLG odpovedal, že nie. To je proste fakt.

supermachina

Podla mna ani set 8275 nie je komplikovany...zalezi od technickej zrucnosti a od veku. Ak niekto nema ziadne skusenosti a chce zacat tak by som odporucal nieco co nie je komplikovane a model vyzera pekne: napr. 8436, 8041, pre mierne pokrocilych ba som odporucil: 8264, 8273, no a pre tych co maju roky a skusenosti potom velke sety: 8258, 8285, 8275 a potom sety najtazsie: 8480...podla mna je set 8480 najlepsi a najkomplikovanejsi co sa tyka TECHNIC

peťan4ever

Je mě 23, s Legem si hraju od malička. Pravda že okolo 16ti to ustalo, ale teď když jsem oběvil co lego dělá řikám si super a prostě chci něco postavit a zase si trošku hrát.. :) Akorád mám problém s tím kde Buldozer koupit..
Petr

RalinCavira

Co já vím, tak na BL se dá koupit s krabicí za cca 4200,- . Pokud bys ale chtěl mermomocí nový, tak je dobrá volba Aukro, popř. ebay;)

PS: koukni třeba sem: http://www.bricklink.com/store.asp?p=smirec1&itemID=26231412
Nejsem cvok, jsem AFOL :)

supermachina

peťan4ever : precitaj si spravy