(Vlastní) loučení s králem

Založil Pitrago, 22.09.2011, 09:54:40

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Pitrago

Zdravím všechny fanoušky lega:)
Rozhodl jsem se zde prezentovat svůj menší MOC. Není to sice nic velkolepého, ale třeba někoho zaujme:) Předem díky za všechny případné postřehy!

gearcs

Hezká, trochu větší vignettka ;)

Colonel32

Je to strašně nafocené. Podle pravidel fóra (4.6) bych ti je měl rovnou smazat. Ale mám dobrou náladu, takže máš 24 hodin na to, abys to přefotil.

Ivansliz

Pitrago: Tos fotil z mobilu nebo "Foťákem"? Jinak hezké dílko. Co to má symbolizovat? Tour the beer alá Castle? ;D ;D
We don´t smoke, we don´t drink alcohol, then we have money for lego! We spend money best!
http://www.legomodely.blog.cz

mizdas

Mě nenapadá jiný slovo než, že je to roztomilý  :-*  ;D ;D. Akorát mi na tom nesedí to, že královu truhlu nesou crown vojáci, přitom král je z nových Kingdoms (i šašek).

Pitrago

Citace od: Ivansliz kdy 22.09.2011, 13:46:46
Pitrago: Tos fotil z mobilu nebo "Foťákem"? Jinak hezké dílko. Co to má symbolizovat? Tour the beer alá Castle? ;D ;D

Fotil jsem to bohužel ze starého mobilu, tam jenom můžu dát menší rozlišení, abych se vešel do 512 kb, takže bohužel :(
Samozřejmě mám jinak svá dílka vyfocené ve větších rozlišení a na lepších zařízení!
Limit je zde ale takový jaký je, potom i ta kvalita...

Ivansliz

Citace od: Pitrago kdy 22.09.2011, 14:44:23
Citace od: Ivansliz kdy 22.09.2011, 13:46:46

Fotil jsem to bohužel ze starého mobilu, tam jenom můžu dát menší rozlišení, abych se vešel do 512 kb, takže bohužel :(
Samozřejmě mám jinak svá dílka vyfocené ve větších rozlišení a na lepších zařízení!
Limit je zde ale takový jaký je, potom i ta kvalita...

Já moc technice nerozumím, takže nevím, ale nejde přecejenom to třeba upravit v Photoshopu nebo i v malování tak, aby byla menší velikost a větší kvalita(=Photoshop) nebo vyfotit v jiném "režimu"? Jinak já si myslím, že tam jde vidět vše, co je třeba, ale admin (Colonel32) s tím možná nebude mít za 24hodin tolik soucitu... dle jeho slov. :-\
We don´t smoke, we don´t drink alcohol, then we have money for lego! We spend money best!
http://www.legomodely.blog.cz

Luky1987

I okolo velikosti 100kb se dá udělat precizní fotka, na fóru jsou stovky příkladů ;), v tomhle případě poměr kvalita/objem dat nehraje takovou roli.
Radši bych s prezentací počkal a půjčil lepší stroj, než prezentoval takto finální dílo, kazí to jinak dobrý dojem ze stavby...

jvucka

No, já jsem z toho trochu zmatený. Nebo spíš ta scéna mi přijde zmatená.

Co dělá krysa na zábradlí, když jde kolem průvod vojáků? Je tak oprsklá nebo se dívá na ten průvod?
Co dělá kráva? Pije vodu nebo chce sníst tu rybu?
A co dáma? Lekla se leklé ryby nebo chce spáchat sebevraždu skokem do prudké řeky? Póza by odpovídala obojímu.
A král musí být úplně ožralý, když si jednou rukou přihýbá z poháru a druhou rukou mává mečem ...  ???

Chtělo by to celou scénu trochu vyjasnit, aby bylo zřejmější, co kdo dělá a proč. Nedávno publikovaný výroční sjezd lesníků (http://www.kostky.org/forum/index.php?topic=34592.0) byl dalelo přehlednější a srozumitelnější.

Colonel32

Fotky které prezentuji já měly také 4 mega a rozměr 4000x3000 pixelů, když vylezly z fotoaparátu. Jenže pak je člověk ořízne, zmenší, nastaví nižší kompresi a hned má fotka 200 kb, i když je na ní stále všechno zřetelně vidět.

Frco

asi tak, staci pouzit nejaky image resizer volne dostupny (napriklad).

Samotne dielo posobi takym velmi milym a ukludnujucim dojmom :)

Petronel

Z jakých setů byla vlastně ta flekatá kravička?

Pitrago

Citace od: Petronel kdy 22.09.2011, 18:39:15
Z jakých setů byla vlastně ta flekatá kravička?

Kravička je z Legolandu, koupená singl za 2,50 euro!

Jinak dodávám snad o něco málo lepší foto! Holt na tom musím ještě hodně zapracovat, tak se omlouvám!

Colonel32

Pitrago

Přesto ještě dodávám novější, snad lepší foto :P

P4tr1cius

Do tretice všetko dobré. Už si Profi fotograf.