8110 Unimog U400 - PROBLÉM

Založil Domino99, 15.08.2011, 21:12:37

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Domino99

Potřebuji poradit nedávno jsem si koupil unimoga a dostavil jsem ho. Vše je bez problému, ale když s ním jezdím tak se mi netočí písty v motoru. Čím to je?

votrelec

Unimog sice nemam, ani som nevidel jeho navod, ale podla mna nemoze byt ani najmensi problem dat dole karoseriu a pozriet sa na ozubene kolesa, kde uvidis, kde to mas rozpojene.

Domino99

To už jsem udělal, nic není rozpojený, chyba je nejspíš v mezinápravovém diffu, protože  každá náprava se točí na druhou stranu takže se diferenciál vůbec neotáčí. Je to normální?

OtaH

Tak se zkus podívat do návodu, jestli máš správně otočené diferenciály u náprav.

Fairytale

Citace od: Domino99 kdy 15.08.2011, 21:29:45
To už jsem udělal, nic není rozpojený, chyba je nejspíš v mezinápravovém diffu, protože  každá náprava se točí na druhou stranu takže se diferenciál vůbec neotáčí. Je to normální?

Otoč differenciál v 1. , nebo 2. nápravě .

Domino99

Díky moc moc moc moc za radu. Už to funguje!  ;D :D

Dominik.87

To by byla zajímavá závada na normálnim offroadu (autě), nic méně k modelu - zase bych ho obrátil aspoň by se neošoupaly válce a písty :-D :-D

mind storm

Citace od: Dominik.87 kdy 15.08.2011, 22:40:50
To by byla zajímavá závada na normálnim offroadu (autě).

Alebo pri motorizácii setu 8110 s jedným diffom opačne. Tu je, čo by sa salo.

Plutoone

Občas se mi taky toto stane, že dám stejně differenciály v nápravách a po sepnutí motorů se divím, proč se mi každá náprava točí na jinou stranu. Potom je logické, že se ti mezinápravový diff. netočil.

hadato

Taky se mi to stalo u jednoho modelu. Než jsem na to přišel, tak to nevydrželo kolečko v difu.