Minifigs - chýbajúce kusy

Založil mesje, 15.06.2011, 02:54:07

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

mesje

Neviete mi niekto poradit, kde sa daju kúpiť konkrétne kusy minifiguriek - tj konkretný kus, nie kúpa systémom pokus-omyl, resp. študovanie rôznych kódov na obaloch ? Ja som našiel len Legenio a Lugsk, ale tam nemajú všetky čo mi chýbajú.
Prípadne ak niekto máte naviac, rád by som kúpil nasledovné:
z 1. série - zombie, pračlovek, indián
z 2. série - sparťan, faraon

S.t.a.l.k.e.r.

Skus obchod na Vlasteneckom namesti, alebo na Grosslingovej.

Alltoys Eurovea ma prvu seriu, Avion obi dve. Vyhladavanie pomocou ciarovych kodov ide rychlo a spolahlivost je 100 %na. Kto ma PDA, moze vyuzit aplikaciu na vyhladavanie, odkaz vo vlakne serie 1 ci 2. Kniznicu kodov pre seriu 2 ti v pripade zaujmu mozem poskytnut.

Colonel32

Nebo o jistí Bricklink. Jen se připrav na to že dáš víc než těch 45-50 kč, zvláště sparťan je dost žádanej fig.

mesje

A dá sa v tom All toys prehrabávať medzi tými setmi? Lebo to majú všade pri pokladni, a tipujem, že kontrolovať to podľa tých kódov môže byť riadna fuška čo zabere čas. Ideálny by bol obchod, kde to majú mimo pokladne.

juraj

Keď pekne poprosís, určite im to nebude vadiť, veď oni to tam majú na to aby sa to predalo. Ja som sa takto prehrabova 21.12 v najväčšej prevádzke a hľadal forestmana. Ešte sa mi nestalo, aby mi nedali krabicu, poprípade nepomohli.

killco

Skús napr : http://lugsk.com - na Slovensku asi jediný obchod čo ich predáva rozbalené podla vlastného výberu. 1. sériu však už majú vypredanú.