Co se děje s Brickshelfem?

Založil jirka, 15.06.2011, 15:35:44

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

jirka

Už asi dva dny po sobě se nemůžu dostat na Brickshelf a netuším čím to je. Má někdo stejný problém jako já nebo jsem sám? ???

germik

Hmm, taky nelze nalézt stránku... Tohle se tam už ale myslím párkrát dělo... ;)
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

Kiko97

Mne tiež. Chcel by som vedieť prečo, ale až tak mi to nevadí.  ;)

phoenicis

Tiež mi už pár dní BS neide načítať...
Snáď je to len nejakým bezstratovým výpadkom prúdu, alebo niečím takým... :P

Měch

Taky mi nejde, podle mě je to nějakou čistkou... Naposledy se to stalo když bylo moc fotek a systém nestíhal - myslím že tenkrát navýšili kapacitu, ale nejsem si jistý...
Fotky
Videa Zlobři nejsou jako DORTY !!!

Vlada

Nechci se opakovat, ale mně též BS nejde načíst. Nechápu a zamýšlím se ale nad jinou otázkou. Proč na server, zvláště když probíhá někdy i mnohahodinový schvalovací proces, jsou do vyčleněných kategorií nahrané fotografie, které buď nemají žádný obrazový potenciál, nebo jsou ve fotografické kvalitě hodné ani ne náhledu. Dle mého názoru, kdyby ke zdravé cenzuře prezentačních fotografií docházelo, bylo by procházení BS mnohem záživnější a mnoho GB na serveru využito účelněji.

Kiko97

A mne už ide načítať.  :D

jirka

jousef

Z ;)dravim me take nejel briskshelf uz jede bohu dik ale, vetsinou to byva tim ze se stranka ruzne upravuje atd.tak jen pro priste.

Robbed

Vlada:
O tom jsme také přemýšlel, ale kdo by rozhodoval co je kvalitní a co ne ? resp. jak by byla nastavená hranice co ještě uznat a co už smazat ? I tak je podle mě celkem časově náročné procházet všechny nové fotky a pouze kontrolovat nezávadnost obsahu. Nevím kolik na to mají lidí, ale asi moc ne podle toho jak dlouho to trvá (pouze jednou jedinkrát mi zveřejnili galerii asi během 10 minut).
Jinak stejně se mi zdá, že už hodně lidí přešlo na flickr, kde lze komentovat atd. (MOCpages jsou bohužel zabitý).

Vlada

Robbed:
Samozřejmě že v tom objemu každodenně nově nahraných fotografií nejde dělat selekci naprosto dokonalou. Časově by byla tato selekce velmi náročná. Nevím též, koliko lidí Brickshelf spravuje a kontroluje nezávadnost obrazového materiálu. Myšlenka mého předchozího příspěvku byla hlavně o selekci fotografií ve velmi malém rozlišení a fotografií, které jsou neostré, rozmazané atd., čili o  odstranění fotografií, které divákovi naprosto nic neřeknou a akorát zabírají kapacitu na serveru. Sami víme a mnohdy se i divíme, co se nám na Brickshelfu zobrazí  :-\.