(vlastní) městský dům

Založil Pitrago, 21.09.2011, 15:19:24

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Pitrago

Po delší době jsem se rozhodl opět prezentovat svůj vlastní MOC 8).
Omlouvám se za zhoršenou kvalitu fotek.
Za případné komentáře předem děkuji.

Hardegon

Opravdu krásný domek. Jediné, co bych upravil, jsou obrovské schody u vstupu. Ale jinak super.

Johny650

Domek se mi hodně líbí akorát bych ho oživil nějakým květináčem a anténou.

Ivansliz

Citace od: Hardegon kdy 21.09.2011, 15:44:09
Opravdu krásný domek. Jediné, co bych upravil, jsou obrovské schody u vstupu. Ale jinak super.

To je pravda. Pokud je to figová velikost, tak schody jim jsou za současného stavu po pas.  ;D

Jinak domek se mi hodně líbí. Zejména mě zaujalo to hladké stoupání stěny na bocích střechy. ;)
We don´t smoke, we don´t drink alcohol, then we have money for lego! We spend money best!
http://www.legomodely.blog.cz

Anatyt

Super! Páči sa mi to. Tie schody sú ľahko upraviteľné a bude to dokonalé! ;)

Pitrago

Děkuji moc za všechny postřehy a ohlasy! Schody se pokusím nějak předělat, stejně tak dodat flóru na balkóny a přidat minifígy k oživení ;D

hobby

Pokud stojíš o pár poznámek z hlediska architektsko-stavařského:
Ta fasáda po hlavní římsu je celkem dobrá, až na to předložené schodiště; vyrovnávací schody se imisťovaly (umisťují) do chodby za vchodovými dveřmi (pokud jsme v tuzemsku). Sklepní okénka by měla být menší.
Nelogické jsou ovšem oba barokizované štíty - je to řadový dům, takže ono tvarosloví tam nemá smysl. To by musel být štít uprostřed fasády a otočen do ulice.
Zkus ten dům předělat a pak ho předveď.

Pitrago

Tak jsem předělal schody a pokusil se celý dům trochu oživit ;)

Anatyt

No mne sa to bez tej zelene a HLAVNE bez tých otrasných kvetináčov páčilo viac. Úplne zatienili to krásne zábradlie. >:(
Ale tie schody sú už lepšie.

Ivansliz

Citace od: Anatyt kdy 22.09.2011, 10:54:06
No mne sa to bez tej zelene a HLAVNE bez tých otrasných kvetináčov páčilo viac. Úplne zatienili to krásne zábradlie. >:(

Za to nemůže stavitel, ale ta fig-ženská, která ty kytky pěstuje.  ;D >:D

Jinak hezké dílko. Schody už jsou reálnější. ;)
We don´t smoke, we don´t drink alcohol, then we have money for lego! We spend money best!
http://www.legomodely.blog.cz

Pitrago

Dodávám ještě snad o něco málo lepší foto!
Jinak děkuji všem za kladné hlasy ;)