Ta naše povaha Česká

Založil Mičánek, 08.01.2006, 23:24:06

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Mičánek

Na aukci na Aukru se draží 4 složená autíčka (8661,8663,8664 a 8666) která se podle katalogu na tento rok mají prodávat až v únoru. To mě zaujalo a tak jsem se optal na plánky, protože když jsou auta složená, měl by k nim být i plánek. Paní mi sdělila, že plánky nejsou, že už je nepotřebuje. Tak jsem se podíval odkud je a ona je z Kladna. Že by se v podnikové prodejně prodávaly složené modely bez krabiček a plánků?

Vasyk

Citace od: Mičánek kdy 08.01.2006, 23:24:06
Na aukci na Aukru se draží 4 složená autíčka (8661,8663,8664 a 8666) která se podle katalogu na tento rok mají prodávat až v únoru. To mě zaujalo a tak jsem se optal na plánky, protože když jsou auta složená, měl by k nim být i plánek. Paní mi sdělila, že plánky nejsou, že už je nepotřebuje. Tak jsem se podíval odkud je a ona je z Kladna. Že by se v podnikové prodejně prodávali složené modely bez krabiček a plánků?
A jakpak se jmenovala?? Že by paní Koucká.... >:D

Mičánek

otaznik

Citace od: Mičánek kdy 08.01.2006, 23:24:06
Na aukci na Aukru se draží 4 složená autíčka (8661,8663,8664 a 8666) která se podle katalogu na tento rok mají prodávat až v únoru. To mě zaujalo a tak jsem se optal na plánky, protože když jsou auta složená, měl by k nim být i plánek. Paní mi sdělila, že plánky nejsou, že už je nepotřebuje. Tak jsem se podíval odkud je a ona je z Kladna. Že by se v podnikové prodejně prodávaly složené modely bez krabiček a plánků?

V prodejně se prodávají stejné sety jako v jiných krámech, IMHO to má odjinud.

Colonel32

otaznik

no, nevím přesně odkdy se začíná na Kladně vyrábět, ale je to možné, i když pochybuju, že nechají zaměstnance "jen tak" brát si domů díly.

TomG

Tak nejak mi to pripomina vyzrazovani vyrobniho tajemstvi. Nemaji nahodou zamestanci TLC ve smlouve mlcet o tom co v praci uvidi natoz dokonce prodavat vyrobky, pred oficialnim datem prodeje. At uz osobne nebo pres prostrednika.
Only the best can survive.

Cavelon

Citace od: otaznik kdy 09.01.2006, 17:47:25
pochybuju, že nechají zaměstnance "jen tak" brát si domů díly.

Všade sa nájde nejaký podnikavec s lepkavými prstami.

otaznik

Třeba ta paní nemá s LEGO továrnou nic společného..  I když to vypadá podivně.