CO SE DÁ POSTAVIT Z MODRÝCH KOSTEK

Založil jousef, 06.05.2011, 11:59:05

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

jousef

Mám hodně modrých kostek a vůbec nic mě nenapadá co znich postavit a tak vás tímto prosím o něaký námět.

Anatyt

nerow

Luky1987

kryst.off

Hromada krabiček od cigaret Gauloises blondes, nebo třeba modrá pyramida od komerčky. A podaří li se ti postavit modré z nebe, bude to pecka. S modrou knížkou si hlavu nelam, ta už dneska není potřeba.
kryst.off

Luky1987

Citace od: kryst.off kdy 06.05.2011, 14:34:41
Hromada krabiček od cigaret Gauloises blondes, nebo třeba modrá pyramida od komerčky. A podaří li se ti postavit modré z nebe, bude to pecka. S modrou knížkou si hlavu nelam, ta už dneska není potřeba.

;D ;D ;D

majer

no modrý z nebe.. na to už se těším ;D

mind storm

phoenicis

Trošku morbídne: "dnešné Japonsko na mape sveta"

Vlada

Neobvyklé širokospektré téma, řekl bych, že až skoro bezvýznamné. Nicméně když se nad tématem trošku zamyslím, tak bych si mohl sám sobě klást tuto otázku také  ;D. Modrých bricků mám též hodně a zpravidla u mě nacházejí jen dvojí využití, která jsou takovéto:

a) používám je jako podklad pro ztvárnění rybníku či řeky
b) používám je hojně jako stabilizační vzpěry a podpěry pro tvorbu skalnatého terénu

Nedávno je měl linhi ve svém BL, jeden modrý brick 2x2 vycházel kolem 50 haléřů, tak jsem mu všech 280 bricků z obchodu vykoupil. No nekupte je, když jsou, respektive byly tak levné..  :D

Rewolt

It's a trap!