(Vlastní) Skalní skrýš

Založil artus12, 28.02.2011, 22:13:24

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

artus12

Zdravím...

Po dlouhém doumáním zda postavit hrad či něco jiného, mě napadlo (kdysi dávno jsem viděl jeden velice povedený MOC) postavit skrýš banditů ve skále. Snažil jsem se to realizovat co nejlépe, tak posuďte sami.

Čtyři rytíři, kteří zaboudilido temných lesů se rozhodují kudy dál. Pocestný právě překročil říčku a jde si po svých, Pár zbojníků na skále zvětřilo rytíře a tak se připravují na případný střed. Z tajné jeskyně jim jeden zbojník vynáší šípy. V jeskyně, není moc živo. Netopýr, pár sudů a hodující zbojník  :)

nerow

Na první pohled to díky fotkám vypadá spíše na podmořskou říši :) Co se týče tvého MOCu, tak možná trochu chaoticky použitá zeleň při pravé straně. Na interiér, buď použít skály, nebo dát najevo, že se jedná o upravené zdivo. Omítnutá přizdívka z kamene. Použít žlutou, nebo béžovou. Ale raději bych se přiklonil pro zachování šedé barvy a udělat skalnatý povrch vnitřních stěn. Jinak tvůj MOC je moc pěkný a hlavně to je hodně dobrý nápad. Až si rozmontuji svůj castle, možná se pustím do něčeho podobného. Díky za inspiraci :)

quillin

Pekný nápad, dobré prevedenie jediná škoda že fotky sú mizerné. Rozhodne by si to zaslúžilo kvalitnejšie obrázky.

Fifo

Dobrý nápad,len tie fotky ničia dojem hoci....mohol by si predstierat že je noc.