Collectors guide

Založil Klouder, 08.02.2011, 14:54:23

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Klouder

Zdravičko :-) rad bych se zeptal jestli se da tahle kniha ještě někde sehnat? Koukal jsem po par zahraničních obchodech ale všude je beznadějně vyprodana. :-(

Cavelon

GNOSIS

Také jsem ji nedávno hledal a po dlouhém hledání ji našel. Ale je v němčině a k dostání na slovensku.
eurobooks

fero

Bohu žial už je VYPREDANÁ mali aj tu limitovanú stala okolo 50 eur a objednať sa už nedá ani jedna z nich volal som tam dnes.

Jonas

Jonas - Můj Brickshelf

Anatyt

Chápem, že to chcú aktualizovať, ale to teraz budú každé 2 roky vydávať update?

Klouder

No nadhera :-) sem nečekal že vydaji dalši ale nevim jestli vydržím čekat 2 měsíce.  :D

Villa Legina

Citace od: Klouder kdy 08.02.2011, 14:54:23
Zdravičko :-) rad bych se zeptal jestli se da tahle kniha ještě někde sehnat? Koukal jsem po par zahraničních obchodech ale všude je beznadějně vyprodana. :-(

Napr. v tomto knižnom obchode: http://www.weltbild.at/9/lego+collector.html?tt=1&ts=1

kde som ju i ja zakúpila /ešte dávnejšie/ v normálne únosnej cene, a došla mi s poštovným zadarmo, lebo som si ju nechala poslať na rakúsku adresu. Môžeš sa spoľahnúť seriózny obchod.

Inak ju majú snáď už všade, čo som pozerala knižné obchody v Rakúsku.

caligula

Citace od: leggina kdy 13.02.2011, 19:13:23

Nicht. Vorbestellbar = predobjednávka

Villa Legina

Citace od: caligula kdy 14.02.2011, 00:43:40
Citace od: leggina kdy 13.02.2011, 19:13:23

Nicht. Vorbestellbar = predobjednávka

Veď to tam je, a? Bude k dispozícii v druhom kvartáli 2011 teda od 4.mesiaca čo je zanedlho, objednáš a keď bude, pošlú. Fertig. :)

S.t.a.l.k.e.r.

Treba to objednávať tak ďaleko? Napr. Martinus to má v sortimente s označením dodávka obvykle do 10 prac. dní.

annc

Citace od: Stalker kdy 14.02.2011, 09:42:19
Treba to objednávať tak ďaleko? Napr. Martinus to má v sortimente s označením dodávka obvykle do 10 prac. dní.

Jedná se ale o vydání z roku 2008.

Anatyt

annc

Vydání se posouvá na 30.6.2011

Anatyt

GNOSIS

Chtěl bych vědět jaké změny jsou u druhého vydání. Vyčetl jsem, že jsou doplněné nové sety a dále další rozšířené informace, které v jedničce nebyly. Co je tedy nového?

Valentin Dobrotivý

Byly doplněny:

a) nové sety až do letošního roku, ale letošní výčet už teď není kompletní, chybí třeba několik polybagů.
b) produkce LEGA je uvedena už od roku 1949, tedy přibylo osm let, byť na několika málo stranách.
c) řada fotek setů, které v prvním vydání nejsou - minifigů s textem "Sorry, product image not available" je výrazně méně, ale pár jich tam ještě zůstalo.
d) Collector´s Minifigy jsou zastoupeny jen fotkou pytlíku, nejsou zobrazeny vechny minifigy, které se v dotyčných řadách prodávají.

Druhé vydání jsem koupil v Günzburgu a nelituju...

VD