3845 - Lego Games - Shave A Sheep

Založil Tomik, 04.03.2011, 16:29:52

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Tomik

Tahle hra mě velmi zaujala svou jednoduchostí a roztomilostí. Celé to je o ovcích, stříhání vlny, zlém vlkovi a hlavně spoustě zábavy. Hra je určena pro 2 až 4 hráče, ale osobně si myslím, že ve dvou to je o ničem. Když jsme jí hráli ve třech, tak nám první hra zabrala asi půl hodiny. Náramně jsme si užívali vysílání vlka, který sebere ovci všechnu vlnu, a handlování ovcí (každý měl tu svou označenou jinak zvednutou hlavou a hlavně brácha se té své velmi nerad vzdával). Druhá hra byla kratší, asi 15 minut. Vzhledem ke kapacitě jedné ovce (5 kusů vlny) ku celkovým 24 kouskům je div, že nám jedna hra trvala celou půlhodinu. Myslím si, že ideální množství vlny pro 4 hráče je tak 40 - hold musíte vzít bílé bricky 2x2 z jiných setů...

Po otevření krabice na vás vyskočí jeden pytlík s díly, jeden návod na stavbu ovcí a vlka a dvě knížečky s pravidly. Osobně mám mutaci pro český trh, takže pravidla tu jsou přiložena v ruštině, polštině, slovenštině, chorvatštině, maďarštině, češtině, slovinštině a ukrajinštině. Stavba ovcí a vlka je velmi jednoduchá, tak na pár minut a zvládnul jí každý z "testovacích hráčů".

+ roztomilé ovečky a zlý vlk
+ spousta zábavy
+ jednoduchá pravidla
+ při zakoupení dvou setů - hra až pro 8 hráčů

- málo vlny

Rok vydání: 2011
Počet dílů: 118
Doporučená cena: 259,- Kč

Hodnocení: 9/10

Závěr: Ideální hra pro všechny věkové kategorie – ať už hrajete s dětmi nebo s kámošema u piva – vždycky si to užijete. Můžu vřele doporučit.
www.buildinst.cz - můj web s návody na stavbu alternativních modelů,
můj flickr

Kiko97

Ako je vlastne vysvetlený systém hra, lebo čítať to po anglicky by sa mi nechcelo alebo tam dali všetky svetové jazyky.  :)

Tomik

Citace od: Kiko97 kdy 04.03.2011, 19:23:22
Ako je vlastne vysvetlený systém hra, lebo čítať to po anglicky by sa mi nechcelo alebo tam dali všetky svetové jazyky.  :)

Je tam český i slovenský návod, teda za předpokladu, že si koupíš mutaci určenou pro tyto trhy. A díky za upozornění - dopsal jsem to do recenze.
www.buildinst.cz - můj web s návody na stavbu alternativních modelů,
můj flickr