(vlastní) Half-Life 2

Založil Robbed, 13.07.2010, 23:13:54

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Robbed

Tohle je první z plánovaných moců s tématikou počítačové hry Half-Life 2. Mám v plánu do budoucna ještě nějaké vozidla (stejné měřítko) a nějaké dioráma pro figy.

Combine gunship

Originál je spíše béžový, ale potřebné dílky v tan jsou šíleně drahé a nebo některé vůbec nejsou. Kdo hrál, tak si určitě tuto 'potvoru' pamatuje :).

Brickshelf galerie a flickr

Luky1987

Paráda Robbede, tvoje díla z poslední doby mě snad donutí přesedlat z baráčků a postavit nějakou sci-fi základnu ;)

Robbed

Luky1987: Děkuji. Co zkusit spíše sérii budov z budoucnosti ? Tam se žádné meze nekladou a nikdo ti pak nebude moci říct, že by to či ono nedrželo ;D.

Vasyk

Krásná potvora, měl jsem v plánu ji zkusit také postavit, ale nějak není čas.
V Half Life 2 je vůbec spousta super věcí na postavení.

Mtron

jo staré dobré časy, bylo co pařit na kompu a dalo se stavět, teď času moc není a tak nezbývá než tiše závidět . Jinak věrná kopie té mršky, povedlo se ti to je to paráda  :o
HOME WORLD MTRON - www.mtron.cz

Robbed

Děkuji :D.

Vasyk: jj je jich tam hodně, a hlavně tohle mi přišlo jako docela dobrá výzva.

Mtron: nj, stavím dokud můžu >:D

Togaran

Robbed nikdy nezklame :)
Podle mě je to parádní stroj, jedna z nejhezčích věcí co se v HL2 pohybujou (ale ono je pro mě těch nejhezčích asi 100 ;D) a tvoje zpracování je skvělý.

Líbí se mi to přední dělo, skvěle si ho zapojil do té masky, a rotor je taky super! Zkoumal jsi jak je to s měřítkem? přijde mi, že to k normálním figům docela sedí.
Moje stavby: Brickshelf, Flickr

Hardegon

Citace od: Togaran kdy 15.07.2010, 21:09:10
Podle mě je to parádní stroj, jedna z nejhezčích věcí co se v HL2 pohybujou

Nevím jestli jsme hráli stejnou hru, ale tyhle "mrchy" mě vždycky štvaly nejvíc a nejhezčí se mi nikdy nezdály.  ;D

Ale zpracovaní je dokonalé. Další krásný výtvor.

Robbed

Děkuji za komentáře.

Togaran: tu bio helmu jsem taky musel extra shánět (mělo ji jen pár BL obchodů), ale hodí se tam dobře. Měřítko nevím, ale určitě je oproti němu minifig docela malý. Muselo by to být tak o třetinu menší, aby to bylo minifig měřítko.

Hardegon: to už je spíš otázka vkusu :). Mě taky občas docela štvala, ale to neznamená, že by se mi designově nelíbila.

MasterWindu

Veľmi pekný model, HL 2 je studňa inšpirácie pre futuro stavby kombinované s biotechnológiou. Ak by si dal predné nožičky, či ako to mám nazvať, do rovnakej farby ako skoro celý model /biela/, vyzeralo by to ako celok fajn. Taký ukážkový prototyp.
Z tvojimi schopnosťami odporúčam postaviť model Tripod z HL 2 ;)
Dark ages forever ...

Robbed

MasterWindu: Děkuji. Ty přední ploutve a zadní část kolem rotoru mají trochu jinou barvu než zbytek, takovou tmavší a víc do oranžova. Proto jsem ty části zvýraznil béžovou, která je zase o něco tmavší než bílá.
Na Tripod/Strider mám zálusk >:D.

Robbed

Takže slibovaný STRIDER :):

Vlastně jsem ho začal stavět už asi před několika měsící ;D, ale dlouho jsem sháněl některé dílky ve správné barvě (a stejně by to ještě pár detailů chtělo doladit) a pak tu ještě ležel asi dva měsíce.

Pár fotek na Brickshelfu

Doufám, že se bude líbit.

Daniel

Hru jsem nehrál, takže nedokážu tolik ocenit věrnost předloze, ale na BB to ocenili dostatečně uveřejněním ;)
http://www.brothers-brick.com/2011/05/20/half-life-2-combine-strider-by-thire5/

Mtron

Fuj mrcha jedna :D úplně nádherná, povedla se, jak se udrží na těch nožičkách ?
HOME WORLD MTRON - www.mtron.cz

Robbed

Daniel: tak tohle mě docela překvapilo (příjemně).
Nějaké fotky originálu jsou tady.

Mtron: díky ;D, původně se ještě ohýbaly klouby, ale to vůbec nedrželo. Kolena jsou tedy napevno a k tělu jsou nohy připojeny pomocí technic ball jointů, takže to jakž takž drží.