(Vlastní) carribean star

Založil petras81, 18.06.2006, 20:55:03

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

petras81

Tak tady je ;) Carribean star... 1,5kg kostek, ktere dohromady vytvorily docela pekny celek. Ma 10 del, tri stezne, dve kotvy, dve zdvojena kormidelni kola (to druhe je v kajute, spolecne se spoustou map, a slouzi pro rizeni lodi za neprizniveho pocasi)... Barracudo tres se ;D no reknete... videli jste nekdy tolik modrych plachet na jedne palube?

petras81

jeste nejaka fota :P

petras81

a jeste posledni ;)

Shi-So

Impozantni ;D
Ale dej tam vic posadky ,neverim ,ze s necim takovym by si tech par minifigu poradilo ;).Na takovou lod bych dal klidne 40 minifigu 8)

Colonel32

ta zad se trema oknama mi prijde takova divne preplacana, mozna bych to zkusil jeste trochu predelat... jinak samozrejme naprosto fascinujici, uz se tesim na dalsi rozsireni...

Shi-So

Citace od: Colonel32 kdy 18.06.2006, 23:12:43
ta zad se trema oknama mi prijde takova divne preplacana, mozna bych to zkusil jeste trochu predelat... jinak samozrejme naprosto fascinujici, uz se tesim na dalsi rozsireni...

Souhlas ,to spodni okno zrusit a dej tam dalsi delo >:D

Aki

Citace od: Shi-So kdy 18.06.2006, 23:10:17
Ale dej tam vic posadky ,neverim ,ze s necim takovym by si tech par minifigu poradilo ;).Na takovou lod bych dal klidne 40 minifigu 8)
Taky bych tam přidal ještě nějaké námořníky a vojáky nechal jen jako vojáky. ;) Ať každý dělá co umí ne?!  >:D

Je to tedy moc pěkné.  :-*

PS. Příští krok bude zvýšení o jednu palubu?  >:D ;)

Mtron

Nádhera , vymakané propracované, moc pěkná práce dávám za 1. To po lahodí oku , když vidí skvělou práci. Jak říká AKI postav o štok . Já bychřekl zkus postavit VICTORY loď.
HOME WORLD MTRON - www.mtron.cz

petras81

Citace od: Mtron kdy 19.06.2006, 09:45:14
Nádhera , vymakané propracované, moc pěkná práce dávám za 1. To po lahodí oku , když vidí skvělou práci. Jak říká AKI postav o štok . Já bychřekl zkus postavit VICTORY loď.
To by slo... S tou HMS Victory... Byl jsem se pred mesicem podivat v Portsmouthu v docich a tam stoji v cele krase... fotek mam dost :O) ale je to trosku mazec. Jenom pro info... posadka okolo 900 muzu a to ta lod ma cca 70m. To muselo byt peklo... Jo a mimochodem... co rikate tehle zadi... neni taky moc preplacana, nemeli by to take predelat??  ;D ;D ten napad udelat celou zad z oken jsem dostal prave pri pohledu na Victory.

petras81

Kdyz na tu lod koukam s odstupem casu, tak me to uz nejak nebere... urcite bych dnes postavil neco jineho a vice vzdaleneho nametu 6274... nedavno jsem koupil 10210... tak mozna casem prijdu s necim, co bude snad konecne alespon trochu kloudne...
to Colonel32: ta zad je fakt nejaka divna  8)

Petronel

Dobře že jsi zase probudil toto téma, přiznám se, že jsem si tvé loďky nikdy vůbec nevšiml  ;D Ale je opravdu nádherná, kombinace s těmi modrými plachtami je parádní. Jediné co mě zklamalo je ta záď, stejně jak psali ostatní. Škoda že jsi ji nikdy už nepředělal...

Už se těším na nějakou další  ;) jen směle do toho!

STARHAWK

Pekne ze tu niekto stavia aj piratske lode, aspon sa ta tema ozivi. Ja mam momentalne 2 lode mensieho kalibru postavene tak na 80-90% dokoncit treba hlavne custom plachty, uchytenie na stoziar a lano cez stoziare. Ked to konecne dokoncim, tak tiez prispejem k oziveniu tejto tematiky.

Aki

Na nové lodě se moc těším, zvláště na předělávku 10210.

Jen k předchozímu příspěvku: plachty na lodi se vytahují na stěžně (slov. sťažeň), na stožár se vytahuje vlajka na skautském táboře.

Systému lanoví se na lodi říká takeláž (slov. překlad jsem nenašel, ale předpokládám, že to bude stejné).

winring

Má oblíbená část ze Saturnina:

"Stožár se jmenuje předmět, na který při slavnostních příležitostech stoupá vlajka. To, na co stoupá plachta, se jmenuje stěžeň. Na této lodi nemá plachta na co stoupat, tato loď nemá stěžeň."

moiki

moc pěkný pěkný kousek něco takového bych nepostavil, ale to spodní okno bych na tvém místě úplně změnil nebo předělal náhodou na loď někdo zaútočí zezadu a bude po lodi

Petronel

5 let staré téma a jak se k němu stále někdo vrací...  ??? tato loď asi vážně každého zaujme  ;D

PS: je fakt že podívat se na toto téma táhne i pěkný název...  8)