(Vlastní) Dragon Masters Tower

Založil nerow, 16.08.2011, 13:32:32

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

nerow

Tak konečně jsem po měsíci dokončil svůj druhý MOC. Opět se jedná o stavbu v černo-šedých barvách. Tato kombinace viz. 6086 mě naprosto učarovala. Takže se jí budu nadále držet. Zpětně bych rád poděkoval za veškeré připomínky k mé předchozí stavbě. Moc pomohly. A opět bych rád poprosil o kritiku. Ať vím, co je potřeba zlepšit do dalších staveb.

MOC má představovat letní rekreační sídlo blízko moře.

Luky1987

Nebudu hodnotit ani tak stavbu, ale spíše postproces úpravu v počítači, to pozadí a ořez hodně ruší.
Barevné schéma by se mohlo líbit Colonelovi ;)

Siegnord

Máš to skvělý. Je vidět, že jsi si dal velkou práci s vyladěním každého detailu. Stavba na mě působí jako palác s věží, které by byly součástí hradního komplexu, neboť nepůsobí příliš nedobytným dojmem.
  Mám pocit jako bych u základů stavby v některých místech viděl modré platy, které mi připomínají vodu. Kdyby ta věž stála na skalním výběžku v moři (jezeře, ...), tak by to bylo mnohem lepší. Ale chtělo by to alespoň na 2 study tu modrou předsunout. Zbytek vody si již každý domyslí.

nerow

Luky1987 Nic lepšího než tohle mě nenapadlo. Nemám možnost to vyfotit s jednobarevným podkladem. Tak jsem to vzal metodou prostěradlo pod a za, vyfotil a udělal ořez. Takhle s tím ořezem to furt vypadá líp, než s těmi prostěradly. A hlavní kámen úrazu je, že já a foťák to nejde dohromady. Takže samy o sobě ty fotky nejsou nic moc.

Siegnord Mám sice rozestavěnou výstavní podložku asi na výšku 3 bricků + na vodu na SNOT. Jenže nemám bílé bricky na narušení jednolitosti a už vůbec ne třeba hnědé na nějaké molo. Protože to původně mělo být na skalním výběžku na moři. Ale ve finále jsem to radši nechal bez vody.

Mr. Cube

Je to skvělé!

+ dotaz - budeš to mít pro Dračí nebo Černé rytíře? Nebo je tak nějak mixuješ dohromady či máš k nim svou vlastní mytologii?

nerow

Sbírám obě série. Jak Black Knight tak Dragon Masters. Mám všechny minifigy přesně podle návodů. Ale obě série beru jako jednu a moc rozdílu mezi nimi nedělám. Proto ty štíty Black Knights v MOCu. Mám cca 20 černých rytířů na koních s bardingy a na sedlech Dragon Masters vlajky. Takže to takhle kombinuji.

Colonel32

Já bych dal pryč ty slope v aqua nebo co je o za barvu, jinak docela dobré. Zkoušíš nestandartní stavební techniky, některé s větším úspěchem, některé podle mně s menším (to černé zakončení hřebenů), ale snaha se v tomto případě cení.

Ryxe

To Colonel: Vidíš to a mě se zrovna to černé zakončení hřebenů docela líbí. Myslím, že to pěkně oživí  ;)

Jinak model se mi líbí, vypadá to dobře, není to zbytečně přeplácaný, hodnotím kladně. Škoda jen, že chybí ta voda, podle mě by to celý MOC posunulo ještě o level výš.

Colonel32

Citace od: Ryxe kdy 16.08.2011, 20:58:04
To Colonel: Vidíš to a mě se zrovna to černé zakončení hřebenů docela líbí. Myslím, že to pěkně oživí  ;)

Podle mně by mělo být šedé, tohle nezapadá do 6086 standardu.

Ryxe

Tomu rozumím, nadruhou stranu si nemůžu pomoct, že ta černá ten hřeben oživí a trošku zvýrazní.

nerow

Colonel32: Vím co myslíš s těma slope. V reálu to vypadá víc do zelena. Na fotkách spíš do modra. Ale určitě je dám pryč. Co se týče toho zakončení, bez něj to nevypadá tak dobře. Pokud to myslíš ve smyslu, že to stylem nezapadá do 6086 tak to chápu.Protože z 6086 jediný co beru jako vzor jsou černý plochy s šedými doplňky jako všeobecně. Jinak jsem se snažil o techniky, které jsem do jisté míry nikdy v žádném MOCu neviděl. Snad akorát připevnění papouška pomocí ruky jsem někde okoukal.

A děkuji všem za ohlasy :)

gearcs

Vůbec to není špatný, na to, jak je model malý, se ti povedlo tam vměstnat spoustu prvků. Za mě určitě palec nahoru  ;)