#6. Bratislavsky Lego kostky.org. PUB (predvianocny)

Založil danny01, 21.10.2010, 19:37:04

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

11.12 mestsky pivovar od 15:00

sobota 4.12
2 (22.2%)
sobota 11.12
3 (33.3%)
sobota 18.12
2 (22.2%)
ziaden termin mi nevyhovuje
0 (0%)
kedykolvek
3 (33.3%)

Celkem hlasů: 9

danny01

Myslim ze by bolo pekne zazelat si stastne a vesele a stedre vianocne sviatky osobne...
Stretnut sa mozeme ako posledne, v Petrzalke, alebo niekde blizko Niv odkial chodia vsadesmerom autobusy.
Hmm?
Danny

S.t.a.l.k.e.r.

Ha, nový organizátor! Vidím, že pokračuješ v tradícii z Prahy.  :D

Keďže píšeš predvianočný, viem si predstaviť stretko napr. v sobotu 4. alebo 11. decembra. Viem sa samozrejme prispôsobiť aj iným termínom. Bol by som za to, aby sa Prazdroj nahradil iným podnikom. Napr. pri trhu na Žilinskej (v novom Daxe) je slušný podnik, kde čapujú Svíjany.

5o

Ako predvianočný si viem predstaviť aj s vareným vínom na trhoch. Ale môžme aj niekde v teple, napr. kde sme ešte neboli.
Preto lebo Lego...

S.t.a.l.k.e.r.

Citace od: 5o kdy 21.10.2010, 23:12:00
Ako predvianočný si viem predstaviť aj s vareným vínom na trhoch. Ale môžme aj niekde v teple, napr. kde sme ešte neboli.

Ak trhy, tak ako bodka za stretnutím v podniku.

Pojem niekde v teple treba rozmeniť na drobné. Na Drevenej ulici na mieste bývalej Pizza Hut otvorili nový podnik,
Bratislavský Meštiansky Pivovar. Varia dobré pivo a majú výbornú kuchyňu.

Ten podnik na Žilinskej sa volá Michaela.

5o

Len žiadne drobné prosím. Po poslednej návšteve viedenskej kaviarne a platbe 50-tkou, som dostal späť samé 5 Eurovky a mincí tak na mesiac do automatu (na nápoje).
Nuž a niekam v teple, je hocikam. A som pozitívne naklonený zmene aj miesta a aj druhu piva. Mne to je jedno či to bude Žilinská či Drevená.
Len tú bodku si neviem úplne jasne predstaviť, ale ak sa chceme ísť rozšrotovať, tak poďme do oboch a potom aj na trhy. To bude Kostky Pub bobrík odvahy ;D.
Preto lebo Lego...

MasterWindu

Čo si budeme hovoriť, stará zostava, punč v zime na trhoch a do druhej ruky teplé gaštany. Osobne preferujem start v podniku v bývalej P.Hutt a ako bodku mesto. Idem do toho ...

p.s.: Osobne som hlasoval za 1/2 Novembra, ale viem sa prispôsobiť ktorémukoľvek termínu mimo dátumu 23.11.10.
Dark ages forever ...

5o

Vyzerá to dobre: Pivečko, prechádza, punč, cigánska, lokše...
Miesto by sme už teda mali a termín ešte doladíme. Okrem 20.11. by som zatiaľ mohol. Predpokladám, že sa jedná o sobotné popoludnie.
Preto lebo Lego...

STARHAWK

Tentokrat pojdem asi vlakom/busom.

Predbezny termin potom vyveste do hlavicky threadu alebo do prveho prispevku nech to hned najdem.

Zatial nemam nic vyznamne v plane tak teoreticky mozem hocktory termin ale v pripade zmeny dam vediet ak mi niektory termin nebude vyhovovat.

danny01

Po vysledkoch hlasovania (a Stalkerovej urgencii  :P), je najprijatelnejsie sobotne popoludnie niekedy v decembri.
Mne to je jedno kedy a kde, bud pridem MHD ( :-\) alebo ma dovezu ( ???).
Vianocne trhy som doposial nenavstivil, ale pravdupovediac ako miesto stretnutia mi to nepride uplne najlepsi napad.
Bral by som to ked tak takto: stretneme sa niekde v podniku a pojdeme spolocne potom (ak bude chut) prejst sa na trhy. Uz vidim ako sa Kostkaci stretaju na trhoch plnych ludi  ;D
Danny

5o

Tak som neodolal a skúsil šťastie v ankete. Zahlasoval som za svoje najpravdepodobnejšie voľné soboty a to 4 a 18.12. To ale neznamená, že to nemôže byť aj inokedy. Lenže situácia sa mení a možno sa ešte zmení.
Preto lebo Lego...

danny01

Terminy sa blizia! To nas fakt bude len tolko? Ak pocitam ze sme 4ia a s velkou pravdepodobnostou aspon jeden v den akcie odriekne, hmm, to mozeme byt aj u nas doma, aspon mi pomozete sortovat dieliky  ;D
Este ma napadlo, ze ti, co mozu kedykolvek, tak mozu prist na 3 zrazy s ostatnymi  ::)
Danny

MasterWindu

No Danny tak či tak vždy počítame, že sa zúčastnime v obvyklej zostave, samozrejme nové kusy každý víta no asi nemajú odvahu na stretko. Po dohode mi 11teho tak či tak vychádza na víkend rozdeleného opatrovníctva, takže možno prídu aj dve malé slečny :D
Dark ages forever ...

danny01

Citace od: MasterWindu kdy 23.11.2010, 00:21:56
No Danny tak či tak vždy počítame, že sa zúčastnime v obvyklej zostave, samozrejme nové kusy každý víta no asi nemajú odvahu na stretko. Po dohode mi 11teho tak či tak vychádza na víkend rozdeleného opatrovníctva, takže možno prídu aj dve malé slečny :D
Super, zoznamim jedneho mladenca hned s dvomi :)
Danny

S.t.a.l.k.e.r.

Nech pride 5o s dcerou a ja so synom a mozme si nad stol vyvesit plagat Liga otcov.  :D

V ktorom termine to teda bude a kde ??

5o

Citace od: Stalker kdy 23.11.2010, 22:47:12
Nech pride 5o s dcerou a ja so synom a mozme si nad stol vyvesit plagat Liga otcov.  :D
Takúto akciu by som si predstavoval, radšej niekedy v lete, keď sa dá aj behať po vonku. Predsa len deti toľko neobsedia. Ak sa mám priznať tak nad týmto som už uvažoval, ale je to trochu komplikované.
Kto je teda kompetentný vyhlásiť tie vhodné termíny? Autor ankety?
Preto lebo Lego...

STARHAWK

zatial mi to vychadza na 11.12. tak som tam aj dal hlas

5o

Miesto je v pohode, len termín je nejasný. Sobota 11-ho je u mňa tak 50/50.
Preto lebo Lego...

S.t.a.l.k.e.r.

Ak to ma byt v Mestianskom pivovare tak by sme sa mali rozhybat, podnik je permanentne plny a treba rezervovat stol pre urcity pocet ludi.
Termin zda sa moze byt sobota 11.12. Zacali by sme ako obvykle 15:00 - 16:00?
Zucastnia sa: Starhawk, ja, Fero (?), Danny (?), MasterWindu (?), 5o(?).

STARHAWK

15:00 je uz aj neskoro - soooor, pojdem asi vlakom a vecer uz chodia menej frekventovane

danny01

Ja 11.12 pridem, na 90%  ;)
Takze dame to v tom pivovare?
EDIT: Respektive, dame to v tom pivovare!  ;D
Sobota 11.12.
Nefajciar, 6-8 ludi
od 15:00
na meno Pikan
(je to rezervovane)
Danny

STARHAWK

sakra, moja ucast je ohrozena chorobou. Som nejaky nachcipany a neviem ci nebudem do vtedy PN.
Budem informaovat ako som na tom a ci pridem alebo nie hned ako sa nieco zmeni.

MasterWindu

Citace od: STARHAWK kdy 07.12.2010, 09:01:49
sakra, moja ucast je ohrozena chorobou. Som nejaky nachcipany a neviem ci nebudem do vtedy PN.
Budem informaovat ako som na tom a ci pridem alebo nie hned ako sa nieco zmeni.
Ale veď ty predsa neprídeš pracovať  ::)

A ja určite prídem, je to vybavené 8)
Dark ages forever ...

S.t.a.l.k.e.r.

Ondrej sa do piatku vykuriruje a da vediet ci pride uz o druhej. Potom by sme tam prisli kusok skor pred oficialnym zaciatkom.
Takmer som vybavil aj zastupkynu Afoliek z fora, nepodarilo sa...

Zatial som nevidel ziadny naznak obchodu, nikto nemate na predaj nieco zaujimave? Pripadne par starych katalogov?

5o

Moja účasť sa zlepšuje. Ale stále to vidím tak na 80%.
Obchody? Dnes som nechal v pneuservise 325 chechtákov, takže obchody asi nebudú. Oficálny začiatok mi vyhovuje skôr o 15:00. Ale veď si dajte aj na moje zdravie.
Preto lebo Lego...

STARHAWK

Zatial to s mojou ucastou vyzera nadejne - choroba sa udrzuje v prijatelnych medziach. Zajtra rano (cca okolo 10:00 - 11:00 je u mna v Sobotu rano) napisem ci idem urcite.

Pozeram ze je to na Drevennej ulici co by bolo peso z vlak stanice vpohode.

STARHAWK

tak sa teda chystam, pozeram vlaky a de to presne je

S.t.a.l.k.e.r.

Keby si mal problem trafit tak sa pytaj na Hotel Forum - Crown Plazza, je to hned vedla. Ja pridem zase aj s Petom kratko po druhej.

danny01

Citace od: Stalker kdy 11.12.2010, 14:18:20
Starhawk uz sedi na mieste, Danny nepride...
Danny prisiel, nakoniec sa mu podarilo a stalo to za to! Prisiel som na ine myslienky.
Dakujem zucastnenym  :D
Danny