The LEGO® Store

Založil dado, 07.10.2010, 17:20:38

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

dado

Zdravím. Nenašiel som žiadnu diskusiu na tému originál kamenných lego obchodov. Ak máte nejaké skúsenosti tak sem s nimi. Ja som navštívil ten v Mníchove tak sa čoskoro podelim o zážitky.

Jonas

Pro ty, kteří to možná ještě nevědí, tak pro Čechy nejblíže položený Lego Store se otevírá 21.10. v Norimberku.
Adresa:
Breite Gasse 39
90402 Nürnberg

V sobotu 23.10. prvních 300 zákazníků, kteří utratí nejméně € 25.- získá exkluzivní LEGO Set Kaiserburg.
Jonas - Můj Brickshelf

bartas

Citace od: Jonas kdy 07.10.2010, 17:39:46
Pro ty, kteří to možná ještě nevědí, tak pro Čechy nejblíže položený Lego Store se otevírá 21.10. v Norimberku.
Adresa:
Breite Gasse 39
90402 Nürnberg

V sobotu 23.10. prvních 300 zákazníků, kteří utratí nejméně € 25.- získá exkluzivní LEGO Set Kaiserburg.
Nepojede někdo z Brna? :)

vdave

No konečně nějaké dobré zprávy, Norimberg často navštěvuji tak to se někdy zastavím. Neočekávám pravda žádné výhodné nabídky, tedy alespoň ze ze začátku ne,  ale jsem zvědavý jako sviňa. Škoda že toho 23 tam nebudu ale to tam stejně bude lidstva spousta  hafo.

dado

Lego Store Munchen - PaB wall 10-2010

Na výber sú dva plastové poháre. Malý za 8 Eur a väčší za 15,75 Eur. Výber kociek sa dá nájsť na www.brickbuildr.com/view/pab/side/off/3/. Stránka sa tvári že je pravidelne aktualizovaná ale niektoré diely som v obchode nevidel. Mne sa podarilo vtesnať do veľkého pohára cca 350 dielov, čo pri cene 470 SK je 1,3 SK za diel. Sústredil som sa hlavne na zeleň. Trvalo mi to vyše 1,5 hodiny. Doma som však zistil že v pohári je ešte stále miesto. Kedže na výber neboli žiadne ´tiles´ nebolo čím vyplniť medzery.

dado

Lego Store Munchen - Custom minifigs 10-2010

Dajú sa poskladať 3 figovia za 5.50 Eur ktorých si vložíte do plastového obalu. Ten istý obal stál v legolande 1.50. Výber bol menší ako v legolande. Chýbali mužské vlasy. Dali sa nájsť nejaké ženské a potom klasika helmy, šiltovky, sem tam nejaký pirátsky klobúk alebo castle helma. Torzá taktiež žiadna sláva. Všetko stále sa opakujúce staré motívy. Pri hlavach nedostatok ženských. Nohy iba zelené, červené a čierne so strunkami. Doplnky tiež len bežné veci. Mali veľa strieborných a zlatých mečov, samurajský meč, kladivá, pizzu, lopaty+ nejaké castle zbrane, žiadne luky ani kuše. Pokúsim sa pripojit foto neskôr.

vdave

Tak jsem shodou okolností toho 23. v Norimbergu byl. V 9.55 stálo před obchodem asi 80 lidí, kteří s představou zdarma přiděleného modýlku Norimbergu  o asi 20 kostičkách vtrhli do obchodu a během několika sec až minut stáli u kasy se setem za doporučenou cenu, který by dost dobře zakoupili ve 100 metrů vzdáleném my-Toys zakoupili min.o 10 e levněji. Inu nejen češi si nenechají každou výhodnou nabídku ujít  :)
Jinak malé hodnocení shopíku - Krámek nevelkých rozměrů, silně obdelníkovitého tvaru. Odzdola až nahoru vyskládán víceméně vším současným sortimentem v cenách katalogových, opepřené modulárními domy a dalšími spešl sety, prokládané pár vitrínami se složenými modely různých setíků či témat.  Na konci krámku nejužší stěna obsahovala náhradní díly s velmi úzkým sortimentem, nezajímavých dílů. Dále jeden boxík pro sestavení 3 minifigů v hodnotě 5,5e - děkuji taky nee. Jedna z mála věcí ,který jsem zatím nikde neviděl, ani např. v Legolandu byla nabídka Architect modelů a několika  Education setů.  Nejvíce jsem se tedy uspokojil u vitrín, kde mě nejvíce fascinoval postavený 10212 UCS Imperial Shuttle, velmi impozantní setík který asi taky nikdy mít nebudu  :'(
Dále pěkný model Tower bridge a kouzelná dvojice vánočních setíků 10216 Winter Village Bakery
a 10199 Winter Toy Shop. Takže kdo bude mít cestu kolem za zastavení to stojí ale pokuď chcete něco nakupovat jděte jinam  :)

Citace od: vdave kdy 08.10.2010, 08:46:12
No konečně nějaké dobré zprávy, Norimberg často navštěvuji tak to se někdy zastavím. Neočekávám pravda žádné výhodné nabídky, tedy alespoň ze ze začátku ne,  ale jsem zvědavý jako sviňa. Škoda že toho 23 tam nebudu ale to tam stejně bude lidstva spousta  hafo.

Jonas

Citace od: vdave kdy 25.10.2010, 15:32:12
Tak jsem shodou okolností toho 23. v Norimbergu byl. V 9.55 stálo před obchodem asi 80 lidí, kteří s představou zdarma přiděleného modýlku Norimbergu  o asi 20 kostičkách ....

Ten modýlek vypadá takto (zdroj 1000steine):

Jonas - Můj Brickshelf

Anatyt

bartas

Citace od: Jonas kdy 25.10.2010, 18:42:13

Ten modýlek vypadá takto (zdroj 1000steine):

No, to je kousek městských hradeb z Norimberka :)