(Vlastní) Mars Mission HAV

Založil Robbed, 24.09.2010, 20:03:31

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Robbed

Tohle je můj poslední prázdninový MOC. Mám už nějakou dobu oranžová giant kola ze setu 7699, tak jsem se rozhodl z nich něco postavit.

HAV - Heavy Assault Vehicle

Je to postaveno v mini měřítku, takže skutečné rozměry vozidla jsou úctyhodné. Barevné schéma odpovídá sérii Mars Mission. Kola zatáčí, dělo se hýbe (lze postavit téměř kolmo, takže je možné odstřelovat nepřátele na oběžné dráze >:D).

Brickshelf Galerie a nebo flickr.

Robbed

A protože jsem neměl co dělat, tak jsem k vozidlu postavil ještě mini dioráma ;).

Brickshelf Galerie a nebo flickr (stejné jak u HAVu)

Doufám, že se bude líbit.

Steve23

Tak to je extrém, nikdy bych si nedokázal představit něco hezkého z tohoto barevného schéma ale ty si to dokázal  ;D

Marty713

Jo jo jo... ten terén je takhle moooc pěknej. Stačí málo a dostane to úplně jinej vzhled, viď? :D

To vozidlo je v tom měřítku tak velký, že by možná nebylo od věci někdy zpracovat např. mobilní odpalovací rampu pro vesmírný rakety na jeho podvozku. :)

A za mě nejhezčí detail: http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?i=4677413 Mám slabost pro tyhle mikra a použítí dvěří je prostě skvělý!

Good job.

P.S. Dočkáme se někdy i nepřátelské (třeba podzemní) základny? 8)

Robbed

Děkuji ;).

Márty: Však díky tvé kritice jsem předělal původní verzi terénu do nynější (lepší) verze 8). O nepřátelích jsem uvažoval, ale zatím asi ne. Ti ufoni, co jsou u MM, se mi stejně moc nelíbí.

tuvok07

Nemusí to být zrovna ti, na Mars může útočit cokoliv ze Space řad :)

Mart5ty

Moooc pěkné, vozidlo mě na první pohled hodně zaujalo, ale celá dioráma je prostě úžasná.
Citace od: Robbed kdy 24.09.2010, 20:04:16
A protože jsem neměl co dělat, tak jsem k vozidlu postavil ještě mini dioráma ;).
:D

grohl

Koukám, že do dioramatu ještě pár pidi věcí přibylo. Jak jsem říkal tobě, budu i tady: Je to plné nádherných detailů. Skvělé budovy, nadzemní dráha, terén i mikro vzduchoplavidla.

gearcs

Nejvíc se mi líbí krajina a budovy, trochu mi to připomíná jeden záběr ze SW Epizoda VI - na Jabbův palác.  Mikro stíhačka je k sežrání :)

Gibur

Sám jsi smradlaví Elf!
Poslání Trpaslíka: ,,Naostřit sekeru,rozetnou skřeta,vykutat zlato,žít..."

buzz lightyear

Tak to zírám,zvláště na to velké vozidlo. :D

Steve23

Luky1987

Další parádní kousek, také bych chtěl mít v tomto žánru takové neokoukané nápady.
Prakticky je to opak toho, co stavím já, na malém prostoru spoustu detailů ;)

AdamKo

Mini dioráma působí silným dojmem, hlavně rudý terén je pastvou pro oči. Mikro technika vypadá rovněž suprově.
Skvěle odvedená práce! ;)

Robbed

Děkuji za kladné ohlasy :).

AdamKo: Na terén jsem taky spotřeboval veškeré zásoby červené. A ještě jsem si musel půjčit nějaké 'slopes 75' od Rhoxe (díky ;))

Mtron

Už to zní jako otřepaná fráze. Máš dokonale vytuněné stavby. HAV mi připomíná malého bratra Megacore magnetizéru. Kanóny se ti vždy povedou tak vyladit, že to modelu dá úplně jiný nádech. Základna v mini měřítku je úchvatná a terén bezesporu patří k perfektně provedené práci. Mám radost, když vidím něco tak skvěle provedeného od člověka, kterého znám osobně.

DOBRÁ PRÁCE.
HOME WORLD MTRON - www.mtron.cz

Daniel

Vozidlo je pěkné, ale společně s dioramatem je to nádherné ;). Neskutečné, co na takovou malou plochu postavíš parádních detailů.

Togaran

Mě vozidlo popravdě moc nesedne  8) ale když sem viděl fotku ze spodku vozu, tak to je paráda. Už jsem si podobných věcí všiml na vozidlech z Thiron research guild a nepřestávám obdivovat. A pak je tu taky ten fakt že zatáčí no :D chybí už jen interiér a dálkové ovládání.
To diorama je něco jiného :) prvotřídní práce a ty skály do všech úhlů... super. Koukám, že jsi použil standardní trGreen vesmírnou řeku  ;D Zaujalo mě spoustu detailů, vyjmenovávat nebudu, protože nevím jestli je to to co si myslím :-D ale třeba vláček, tunely do vozidla, odpadní trubky...

ještě bych rád zkritizoval focení - to oranžové pozadí bych vyměnil za černé. Ale možná si to zkoušel a je to horší... Nebo přephotoshopovat to pozadí na nějaký vesmír s hvězdičkami  ;)
Moje stavby: Brickshelf, Flickr

Robbed

Děkuji za komentáře :D.

Togaran: Máš pravdu, podvozky používám pořád skoro stejný (měl bych s tím už asi něco udělat).

Nevím co se ti nezdá na oranžovém pozadí, naopak já jsem rád, že se mi podařilo vystihnout typickou marsovskou oblohu 8). Černá jedině v noci, ale to by zas nebylo nic vidět.

Rhox

Na tak výbornej MOC zapůjčím dílky rád :)